Tähän asti on ollut mitä mainioimmat säät minusta. Ihan riittävän lämmintä, pilvistä ja tuulista ja jokunen sadekin mukaan on mahtunut. Nyt sitten huomiseksi luvassa lähemmäs +30 astetta - YÖK! Toivottavasti viime vuoden kaltainen hellehelvetti ei toistu, se oli kamalaa!

Vilperin eskarissa vietettiin kevätjuhlat jo viikko sitten. Hienoja esityksiä, huumoria mukana. Jääkiekon maailmanmestaruus oli innoittanut pojilta esityksen jossa olivat pukeutuneet lätkävarusteisiin, askarrelleet kultapokaalin ja sitten pojat tanssivat Poju - poika saunoo -kappaleen mukana   . Selkeästi kultajuhlat menossa.

Esikoinen on päässyt jo maistelemaan työntekoa. Laittoi päivänä eräänä postia erääseen yritykseen, pari tuntia myöhemmin soittivat ja pyysivät työhaastatteluun ja viikko sen jälkeen sai kuulla että kesätöitä on. Mikä parasta, kysyivät onko kiinnostusta arki-iltoihin ja viikonloppuihin muulloinkin! Työt alkavat 6.6. mutta jo nyt Esikoinen on ollut parina lauantaina ja muutamana arki-iltana töissä. Tuo päivä on muutenkin jännittävä Esikoiselle... alottaa autokoulun silloin (kääk, pysyn poissa liikenteestä kun pojalla on ajotunnit ).

Isosisko oli pari viikkoa sitten miehen työpaikalla töissä eli leikkaamassa nurmikkoa kun sai puhelinsoiton S-marketista ja kysyivät onko vielä kiinnostunut. Tottahan toki. Pesti ei ole pitkä, vain pari viimeistä kesälomaviikkoa ennen lukion alkua mutta sielläkin oli kysytty onko kiinnostunut tulemaan arki-iltoina ja viikonloppuina tarvittaessa. Toivottavasti tarvetta tulee. Saa onneksi kyllä rahaa seurakunnalta vähän kesälläkin (helmikuusta tähän toukokuuhun veti tyttöjen kokkikerhoa palkkalistoilla) kun menee isoseksi yhdelle rippileirille ja parille lyhyemmälle leirille samaten. Siihen sitten päälle jalkapallo niin johan kesä on täynnä ohjelmaa.

Tehotytöt Pipa ja Poppana pääsevät sunnuntaina kesäretkelle Pelastakaa Lapset ry:n kautta. Tiedossa 3D-elokuva, ravintola ja huvipuisto. Tytöt odottavat tuota jo innoissaan. Huvipuistossa onkin sitten suurin osa siitä nauttivista lapsista käynyt kun Tuuliviirillä ja Isosiskolla oli sellaiseen eilen luokkaretket, Vilperille pitäisi kai vielä käynti järjestää. Jesperi puolestaan... noh, poika on sen verran villi ja vauhdikas että jätän väliin tänä vuonna.

Vauva on jo 12 vkoa ja pari päivää vanha, ja muistin että oi voi - olen unohtanut toimittaa jälkitarkastuslapun Kelaan. Tulipahan tänään sitten ajeltua hoitamaan asia kuntoon. Samalla reissulla kävin avaamassa neidille tilin jos vaikka joskus säästöönkin saisi rahaa, Nordea antoi jo 40 euron pesämunan sinne. Samaten olen pari kuukautta ollut varaamassa autolle aikaa ilmastointihuoltoon mutta aina se on jäänyt. Helteiden lupaus pakotti nyt toimimaan ja sain ajan varattua perjantaiksi. Pikkubussin ainoa viilennyskeino takana kun on ilmastointi, ikkunat eivät aukene. Onneksi mies sai kesälomarahat nyt. Vielä pitää pariin renkaaseen saada rahat kasaan syksyyn mennessä kun ovat siinä kunnossa ettei katsastuksesta silloin läpi mennä, kesäajoon vielä ihan ok.

Nyt hermostuu nuorimmainen joten loppui kirjoitusrauha :)