Menee niin haipakkaa taas päivät ettei ehdi kirjoitella. Sitä kun odottaa että tulisi hetki jolloin kädet olisivat vapaat tähän hommaan ja sitä hetkeä ei sitten tule kuitenkaan. Tyttö on rintakoruna viihtyvä tapaus, kahtena päivänä viikon aikana otti ja nukkui muuallakin päiväunia kuin sylissä... ja tietysti minä odotin koko ajan että herää enkä osannut tehdä mitään muuta. En edes nukkua päiväunia kun yleensä prinsessa herää kun sylistä pois laskee - osaa odottaakaan että nukkuu neljän tunnin unia.

Viikko sitten oma olo oli sellainen että flunssa yritti iskeä päälle kunnolla, selvisin kuitenkin hieman kipeällä kurkulla ja pienellä nuhalla ja sitten olo jo koheni. Ikävä kyllä vauvareppanan nenä on nyt sitten muutaman päivän rohissut ja tuhissut ikävästi. Kävin nenä-fridankin ostamassa että saa pahimpia pois. Yllättävää kyllä, vaikka oletin että yöt menee hulinaksi kun nenä on tukkeessa ja haittaa syömistä niin yöt on menneet ihan mukavasti. Tyttö käy nukkumaan yleensä siinä klo 1 ja on herännyt syömään useimmiten siinä klo 6-8 välillä, syönyt tunnin ja nukkunut taas parista tunnista muutamaan tuntiin lisää.

Hassua kun nyt vasta alkaa tulla eteen mietintä että pitäisiköhän vaihtaa vaippakokoa isompaan. Muiden kanssa on saanut parin ekan viikon jälkeen melkein vaihtaa vaippakokoa mutta tytön kanssa on tähän asti menty kaikkein pienimillä. Eilen punnitsin aamupesujen jälkeen tytön vaipan ja vaatteiden kera ja puntarin näytti 4,5 kg - vastaava punnitus viikkoa aikaisemmin näytti 4 kg eli taitaa tuo maitoa jo saada hyvin. Torstaina on lääkärineuvola joten sittenhän tuo varmistuu. Ulosantikin kyllä todistaa että sisään ruokaa menee kun sitä riittää ulos astikin ihan runsaasti, kuten kuva alla kertoo Silmänisku . Eikä ollut ensimmäinen kerta.

Iltasella yötä vasten on annettu edelleen pullosta maitoa, ja Tuuliviirikin pääsi kokeilemaan syöttämistä. Tyttö vain nukahti kesken kaiken.