Noh, reilu viikko on tässä nyt mennyt ja ehkä hiukan uskallan huokaista?

Olen käynyt päivittäin oman pääni täikamman kanssa moneen kertaan läpi (kun tuntuu että aina kutisee) eikä viime viikkoisen ainokaisen jälkeen ole mitään löytynyt. Torstaihin asti sinnittelin kun Nydan käyttöohjeessa sanottiin ettei raskaana oleville (tuota laitoin siis lasten päihin) sitä suositella mutta kahden valvotun yön jälkeen oli pakko oman mielenrauhan takia mennä apteekkiin ja ostaa se myrkkyainekin mitä saa käyttää. Yöunet löysivät takaisin vaikka tuskin minä pystyn vielä rentoutumaan tämän asian tiimoilta ainakaan pariin viikkoon... ötökkäfobia on ötökkäfobia. Sitä vaan kuvittelee että päässä ryömii tai tyynyssä jotain eli jatkan kampailua ja petivaatteiden pesua s065.gif.

Lapsilta (Vilperi, Tuuliviiri, Pipa ja Poppana) löysin niitä saivareitakin kun aloin tarkemmin tutkia ja niitä olen nyt perjantaista asti leikellyt pois aina kun näen. Lasten päät käyn joka päivä läpi (kaikkien, myös niiden ei-täipäiden) ja syyni kestää n. ½ tuntia per lapsi kun otan hiuksia kerrallaan tarkkailuun niin että läpi melkein  näkee, tosin pojilta homma käy nopeammin kun vetäisin viime keskiviikkona jokaiselle siilitukan. Mutta eipä Vilperin eikä Tuuliviirin päästä ole saivareita löytynyt enää kolmeen päivään, ja Pipaltakin saalis jäi tänään kahteen ja Poppanalta kolmeen. Jesperi jaksaa kysyä joka kerta kun jonkun päätä tutkin että "mitä tinä teet?" ja jos paikka edessäni on vapaa niin istahtaa siihen ja näyttää hiuksia haroen että hänen päätään pitää myös kammata f015.gif.

Tässä meni nyt sitten vähän sivussa nuo Esikoisen synttäritkin - uskomatonta... poika täytti jo 15 v. !! Suunnittelin Esikoisen, Tuuliviirin ja Jesperin yhteisiä pippaloita tuonne kun lopetan työharjoittelun mutta juuri sille lauantaille on tulossa Esikoisen joukkueen päättäjäiset. Pojat menevät Lahteen Megazoneen, käyvät syömässä Pizza Raxissa ja tulevat kotiin. Siitä kolme viikkoa myöhemmin olisi vielä Jokerit-Blues ottelu Hartwall Areenalla eli ihan mukavat päättäjäiset pojille.

Onneksi tähän on jotain hauskaakin tulossa. Perjantaina on äitipolilla käynti ja saa painoarviota Hipsusta. Vaikka ei tätä myllertäjää voi enää hipsuilusta syyttää. Toissailtana aloitti klo 20 virtsarakon ja alaosaston muksimisen niin kipeästi etten voinut kuin maata kippurassa sängyssä ja puhista kivusta. Mieleen tuli jo että milläs maha-asukilta saa tajun kankaalle s040.gif. Puolen yön jälkeen hellitti ja sain nukahdettua mutta pariin otteeseen yöllä heräsin samaan ja taas sai kippurassa olla ja odottaa että lopetti. Ja kun masussa rauhoituttiin niin Jesperi aloitti parin kolmen tunnin yskäsession jolloin nukkumisesta ei tullut mitään. Hieman oli eilen aamulla väsynyt olo. Lisäksi alamaha oli hellänä ja alapäätä särki ja poltteli, tuntui aika ikävältä kävellä. Saas nähdä onko painoarvio samoissa kuin oli Jesperin aikaan... silloin rv 28 arvio oli 1,2 kg, olisihan siinä jo toisella massaa millä potkia ja mellastaa. Tälläkin hetkellä kylkiluut ottaa osumaa mutta nämähän ovat oikein nautittavia tuohon toissailtaiseen verrattuna. Siinä mielessä lääkärikäynti jännittää että sokerit on vähän pomppineet kun syöminen on ollut retuperällä... aivan liikaa hiilareita mennyt.