Hellou, hengissä ollaan vaikka KAMALA kesä olikin - luulin jo ettei se lopu ikinä. Rakastan näitä viileämpiä päiviä kun voi hengittää eikä tunnu että tukehtuu kuumuuteen just jos vähänkin liikahtaa. Eli kesä meni kituen.

Kuumuuteen toi lisämaustetta pieni yllätyskin...


... voin sanoa että pahoinvointi ja helteet on helvetillinen yhdistelmä. Mutta siis tuo tuli yllätyksenä, suunnitelmissa ei ollut mutta tokihan vastaanotetaan :)

Viikkoja on nyt 11+5 ja keskiviikkona kävin np-ultrassa. Yksi vauva näkyi siellä missä pitikin ja kaikki mitä siinä näki oli ok. Turvotusta oli 0,8 mm. Veriseulassa käväisin myös ja toivottavasti sieltäkään ei perästä mitään kuulu. Ultran mukaan LA on 12.3. mutta koska siinä on vain päivän ero neuvolan laskemaan 13.3. niin jälkimmäisellä mennään.

Pahoinvointi alkoi hellittää hieman tuossa viime viikon lopussa mutta vaihtariksi sain karmean yskän. Yöunet on jääneet vähäisiksi kun yskä valvottaa. Tirppana, Pipa, Tuuliviiri ja Vilperi saivat flunssan ja Pipa ja Tuuliviiri saivat sen myötä sairaslomapäiviäkin heti näin alkuun koulusta. Tirppanan päätin viedä korvalääkärille kun viikonlopun kuuntelin neidin yskää öisin ja olipa "tuloksellinen" reissu. Keuhkot rohisivat ja molemmat korvat tosi huonon näköiset täynnä märkää. Kolmen viikon kuluttua jälkitarkastus ja jos korvat eivät ole kunnossa niin putket heti.

Että hieman sairastellen tämä syksy lähti käyntiin mutta kai tämä iloksi vielä muuttuu jossain vaiheessa.