Miehellä oli eilen vapaapäivä, ja niinpä päivä meni nopeasti ohi. Kummasti pitää kiirettä aina silloin. Ensin aamupäivästä lähdettiin kauppaan, siinä meni parisen tuntia. Tultiin kotiin tai yritettiin, Taapero päätti ettei hän lähde ulkoa pois suosiolla. Tehtiin sitten työnjako - Mies jäi ulos ja minä tulin sisälle siivoilemaan ja neulomaan.

Kun Poppana lähti kerhoon, oli Taaperokin valmista kamaa päiväunille. Otin rinnalle ja siihen simahti alle vartissa. Mies lähti käymään asioilla, tuli kotiin, ja alkoi tehdä ruokaa... Miehen "kevyt" bravuuriruoka... eli rasvakeittimellä ranskalaisia ja lisänä grillattua broileria. Mutta oli se taas hyvää!

Lastenohjelma-aikaan lapsille tuli pettymys.. Ylen väki marssi ulos ja kanavat näytti mustaa. Tämän seurauksena muksut nuorinta lukuunottamatta painuivat ulos - siis kiltti Ylen väki, voisitteko marssia taas ulos ja pysyä n. viikon ainakin?

Lasten ollessa ulkona oli hyvää aikaa penkoa maustekaapin sisältö. Irkistä tuli tilauksia sen verran, ja Pipan kummitädiltä, että saan vaadittavan minimisumman kasaan ja pääsen täydentämään omiakin maustevarastoja. Ihastuin Kotigastronomin mausteisiin ja muihinkin tuotteisiin jo vuosia sitten, enkä enää muita käytäkään jos ei ole pakko.

Kauppareissulla ostettiin saunaan uusi arina. Entinen oli lievästi sanottuna kiero ja hapero, tai sitten Mies on teräsmies kun pätki sen vanhan arinan paljain käsin palasiksi. Olihan se uusi arina testattava, joten sauna lämmitettiin myös. Iltasella katseltiin vielä Dyynin lapset -elokuvaa (vai sarjaa... kolme osaahan tuossa on) DVD:ltä - minulta se jäi kyllä hieman kesken kun pikkumies halusi nukkumaan. Onneksi menin yhtäaikaa... viime yö oli taas vähän vähemmän nukuttu. Ensin Taapero unissaan itkeskeli, sitten heräsin yöjuoksulle vessaan, sängyssä pyörin jonkin aikaa ja pikku-ukot ilmestyivät takomaan pääparkaani... lisää kieriskelyä ja lopulta antauduin eli lähdin uudelle yöjuoksulle etsimään kovia keinoja taltuttamaan takojat päässäni. Buranaa huiviin ja jossain vaiheessa uni tuli takaisin, harmi vain että Taapero heräsikin tänään sitten jo klo 8.20 :P