Kyllä on ollut vaihteeksi nautinto olla kotona vain Taaperon kanssa kahdestaan. Tänään ei liikuttu yhtään minnekään, vaan pestiin niitä äitiyspakkauksen vaatteita ym. ja laitettiin paikoilleen. Pikkumies huristeli autoillaan lähellä ja välillä kävi esittelemässä niitä minulle. Sain mankeloitua harsojen lisäksi ison kasan lakanoita ja pyyhkeitä, joten yksi vuori kodinhoitohuoneesta kadonnut ainakin hetkeksi.

Ruokana oli laiskan naisen tekele. Iskin pannulle 400 g:n jauhelihapaketin sisällön, painelin sen littanaksi, maustoin, jaoin kahtia ja paistoin tietty kummaltakin puolelta. Kun liha oli kypsää, laitoin toisen puolikkaan päälle Valion Koskenlaskija paprikaa ja linttasin toisen "pihvipuolikkaan" päälle... ja näin oli juustopihvi valmis. Itselleni latasin lautaselle kukkurallisen keon tomaatti-kurkku-jäävuorisalaattia, Taaperolle tein pikkusatsin pottumuussia. Tunti ruokailun jälkeen kupu oli edelleen ähkyssä kunnossa mutta verensokerit vain 5,3!

Illalla tuli tehtyä vielä iltapalaksi rahkalettuja. Voi että ne olivat hyviä mansikkasurvoksen ja makeutusaineella makeutetun kermavaahdon kera. Ja täyttäviä! Jaksoin vain kaksi syödä, loput jäävät aamupalaksi. Nam. Laitan noiden ohjeen omana postauksena että saan ne reseptikategoriaan. Löydän sitten tulevaisuudessa ohjeen helposti itsekin.

Muuten päivä on mennyt neuloen, irkaten ja telkkaria katsellen. Nukkuminenkin olisi kivaa mutta pitää odotella Taaperon nukahtamista ensin. Tänä aamuna heräsinkin jo varttia vaille kahdeksan siihen että Taapero juoksenteli olohuoneeseen päin - poika oli kuitenkin mennyt potalla pissalla käytyään takaisin sänkyynsä kun minä en ollut hereillä. Nousi sitten kun kuuli että minä olin hereillä.