Huijuijui... kohta neljä kuukautta mittarissa ja vastahan tämä syntyi. Pieni söpöläinen, joka nykyään työntää sormiaan koko ajan suuhun ja näin ollen äiti saa kuolaisia läppäisyjä kun käsi kasvoihini osuu.

Päivä on mennyt liikenteessä. Aamusta heti suurinpiirtein ylös noustua piti lähteä Karhulaan piikille. Toinen hepatiitti-B -rokote on nyt annettu ja taas 15 päivää rokotuspäiväkirjan pitoa tiedossa. Käynnin yhteydessä lääkäri katsoi Jesperin korvat ja sanoi että näkee kyllä, että korvassa on tulehdus ollut mutta se on paranemassa. Varmistukseksi kannattaa antaa viisi päivää Nasolinia kun hieman nenästä räkää tulee, ihan siksi että pysyy rööri varmasti auki ja korvan paraneminen jatkuu - nenän tukkeutuminen voisi johtaa uuteen korvatulehdukseen.

Piikin Jesperi otti hieman itkaisten vastaan mutta lopetti samantien kun aloin värikästä helistintä silmien edessä heiluttelemaan. Taas piti puoli tuntia odotella piikin jälkeen ennen kotimatkaa, joten siinä sain Jesperin syötettyä ja poika nukahti tissille. Heräsi kun pakkasin rattaisiin mutta nukahti uudelleen kun auto liikkeelle lähti.

Poppanaa olin hakemassa klo 14.30 eli vähän pitkäksi meni eskaripäivä. Mies tuo Pipan ja Taaperon ruokiksella, sitten syödään ja taas mennään. Tällä kertaa Pipan muskariin, sieltä kauppaan ja sitten kotiin laulattamaan pesukonetta.