Viime kertaisen kirjoituksen jälkeen meni pari viikkoa ja sain taas soiton, meitä onnisti ja päästään Linnanmäelle koko poppoo !! Huomenna aamulla olisi tarkoitus vihdoin ja viimein hypätä junaan (Jesperi kysellyt hartaasti tämän parin viikon aikana koska mennään junaan kun kuuli sellaiseen pääsevänsä) ja viettää päivä Lintsillä. Isommat muksut hieman nurisevat kun en kysynyt VR:ltä voisiko paluulipun aikaa siirtää myöhäisemmäksi, kuusi tuntia on kuulema liian vähän mutta seuraava sopiva juna olisi lähtenyt vasta pari tuntia myöhemmin ja ollut kotona vasta vähän ennen klo 22. Olisi ehkä ollut turhan rankkaa pienemmille, omalla autolla tuo olisi voinut onnistuakin. Hienosti vain tämä taas sujuu, lapset ovat olleet nuhassa/yskässä/kurkkukivussa viikon niin että koko ajan saanut jännittää päästäänkö reissuun vai ei - mutta eiköhän päästä kun kukaan ei kuitenkaan kuumeessa ole *koputtaa puuta ettei ennen huomista tulekaan*.

Pikkuprinsessan kanssa käytiin tuossa kuun alussa 1 v 3 kk -neuvolassa ja tässä mitat:
pituus: 79 cm
paino: 9 920 g (ensimmäinen näistä joka on tämän ikäisenä alle 10 kg)
pää: 44,8cm

Neuvolakorttiin kirjoitettiin "Kävelee ketterästi tuetta ja paikkoja tutkii. Ruoka maittaa. Päivisin äiti imettää. Muutamia sanoja + omaa puhetta." Nuo sanat ovat "yppää" = hyppää, "yäk" = tarkoitus varmaan selvä kaikille, "tättä" = tässä. Tuo kävelykin alkoi sujua kahdella jalalla helmikuun loppupuolella, siihen asti tyttö käveli polvillaan - oli paljon lyhyempi matka kaatua jos Jesperi ehtisi tönäisemään. Ja mikä parasta, nykyään yöt sujuvat, ovat sujunneet jo reilun kuukauden . Tuosta kävetyylistä näyte tässä .

Tänään on 16. hääpäiväkin ,  joten voisinpa alkaa valmistautumaan kauppaan lähtöä varten. Kiitos lakon, lihatiskit ovat tyhjiä joten kovin kummoista ruokaa tuskin alan väsäämään mutta Alkosta saanee kuohuviinipullon edes vähän juhlistamaan päivää.