Nyt pitää ihan kysäistä, että kukas sen flunssan vei? Tuon edellisen postauksen jälkeen ei ole ollut hajuakaan enää mistään flunssaisesta olosta :o  Aamusella on kyllä nokka tukkeessa ja kurkkua karhentelee... ja päätä jomottelee mutta olo on mitä mainioin. Ei siis sellaisen flunssaisen tukkoinen. Lämpöäkin on... päälle 37 astetta mutta edellisestä kierrosta opin sen, että se on ihan normaalilämpö tässä vaiheessa - tipahtaa jos täti punainen tulee tänne... ja pysyy tuossa jos...hmm, ehkä siis piinailuttaa sittenkin.

Jos irkkikavereiden iloksi jotain yrittäisi keksiä ;) niin aamusella kahvi meinasi etoa... ;)  Taidan itse kyllä laittaa tuon vielä tyhjän mahan piikkiin, olo parani hieman kun söin pari ruisleipää - nii-in.. olen hiilarimaassa tänäänkin. Huomenna palaan ruotuun!

Uimahallissa
Tänään tuli käytyä koko perheen voimin aamupäivästä uimahallissa pitkästä aikaa ja kivaa oli. Taapero suostui jopa kävelemään altaassa pallojen perässä, eikä kertaakaan itkaissut :)  Kotiin tultua poju oli ihan väsy. Juoksi syliin kun kysyin haluaako päiväunille ja reilun kolmen tunnin unien jälkeen oli vielä sikeässä unessa kun kävin herättelemässä, että jää jotain unia yöllekin.