Maanantaina vietettiin 13. hääpäivää, tänään Isosisko täytti 12 vuotta. Lisäksi Jesperi on tasan 5 kk:tta tänään. Varsinaiset syntymäpäiväjuhlat on lauantaina mutta perheen kesken juhlittiin jäätelökakun ja limun kera. Kaikki paitsi Mies, joka on mökillä lämmittämässä tupaa viikonloppua varten - meni jo töistä suoraan mökille. Lauantaina juhlitaan samalla jo Taaperonkin 3-vuotis synttärit vaikka ne ovatkin reilun viikon kuluttua. Ei nuo pidemmältä tulijat joka viikko kuitenkaan halua ajella kakkukahveille.

Eilen kävin irtisanomassa Soneran laajakaistayhteyden. Vaihdettiin Elisaan niin saadaan s-bonukset ja samalla otettiin kannettava tietokone -paketti. Tietokone tuli jo maanantaina, vahvistuskirje Elisalta tiistaina ja yhteys vaihtuu joskus 18.5. tienoilla. Saas nähdä kuinka pitkä nettipimento tulee ennen kuin vaihto tosiaan tapahtuu. Tuskin ihan juohevasti käy.

Eilen oli Poppanalla mielenkiintoinen päivä. Tyttö pääsi tutustumaan tulevaan kouluunsa ja hauskaa oli kuulema ollut kun menin koulusta kotiin hakemaan (lapset jätettiin 1½ tunniksi sinne opettajan kanssa). Tänään eskariopettaja kertoi, että Poppana oli aivan innoissaan kertonut eilispäivästä eli mielellään tuo kouluun on menossa.