Rauhallista on ollut. Aamulla sain heti herättyä jonkun tarmonpuuskan ja putsasin kaikki lattiat pienistä roskista harjan ja rikkalapion kanssa kun en jaksanut imuria hakea toiselta puolen taloa, laitoin pyykkiä pyörimään, tyhjensin tiskikoneen ja ladoin likaiset astiat pois pöydältä. Vasta sitten istuin aamukahville.

Esikoinen pyöri jonkin aikaa Taaperon kanssa leikkien olohuoneessa ja ilmoitti hyvissä ajoin ennen puolta päivää lähtevänsä pelaamaan tennistä. Nyt kello on 18:42 eikä poikaa ole tuon jälkeen näkynyt - taisi mennä suoraan tenniksen peluusta pallopojaksi jalkapallo-otteluun kun heidän seurallaan oli pallopoikavuoro tänään. Minulla tarmonpuuska jatkui jopa aamukahvien jälkeen. Kävin viikkailemassa koko kamalan pyykkivuoren mikä taas kerran oli tuonne kodinhoitohuoneeseen ilmestynyt mutta siinä vaiheessa puhti jo loppui kun ne olisi pitänyt saada kaappeihin. Jospa huomenna saisin ne sinne asti? Pitäisi vain nyt ensin ottaa ja tyhjentää vaatehuoneesta pari hyllyä Isosiskon vaatteille, jotta saan Pipan vaatteet Isosiskon kaappiin, ja Taaperon vaatteet Pipan lipaston laatikoihin. Taaperon lipasto kun pitää tyhjentää vauvanvaatteille. Piiri pieni pyörii.

Taaperon päiväunien aikaan yritin ottaa itsekin torkut kun väsytti ihan armottomasti. Turha toivo. Minä en saa unta vaikka väsyttäisi. Tulipahan sitten vain lojuttua sohvalla ja katsottua telkkaria. Taaperon herättyä käytiin RobinHoodissa vähän katselemassa ajan kuluksi vaatteita ym. tavaraa ja poika oli onnessaan kun sai uuden hiekkalaatikkosetin. Entiset ämpärit ja lapiot kun ovat jo enemmän tai vähemmän palasina. Sitten kotiin ja syötiin pakastevalmista ruokaa. Finduksen kermainen pyttipannu oli hyvää! Taaperokin tuumasi syödessään "namnam" moneen otteeseen. Minä taisin syödä hieman liikaakin, nyt tuntuu siltä että kupu räjähtää just eikä melkein - pitäisi oppia muistamaan ettei sinne enää mahdu kerralla paljoa kun on jo muutakin täytettä.

Nyt voisikin viettää illan vain rentoutuen ja telkkaria katsellen. Tai jotain sellaista.