Dääm... hyvä kesä meni pilalle kun helteet alkoivat. Ja ikävä kyllä 5 vrk:n sääennuste näyttää tällä hetkellä sitä samaa joka päivälle... +27-28 astetta. Hyi hyi, ja vielä kerran hyi. Toiset hihkuu innoissaan mutta minä olen erilainen, majottaudun mieluiten lähelle tuuletinta sisätiloihin ja pidän kaihtimet kiinni ettei aurinko pääse porottamaan suoraan sisään. Parannus vuoden takaiseen tilanteeseen on se, ettei tuolla ulkona ole järkkyä savuverhoa ja ilma ei haise savulle, ei tarvi tuntea olevansa liikkuva palvilihamainos. Mutta muuten nämä kelit ei tosiaan sovi minulle... etoo, päätä särkee, huippaa ja väsyttää.. kuumuus tekee tuon, en ole raskaana (en ainakaan usko kun kahvi maistuu edelleen wink.gif).

Nelipyöräsaunalla liikkuminen ei innosta mutta toisaalta olen miettinyt viitsisikö sitä illalla käydä pikauinnilla mökillä. Juoksisi suoraan autosta järveen ja takas autoon ja kotiin. Märkänä ei ehtisi tulla kuuma uudelleen. Huomenna on kyllä suunnitelmissa viettää aikaa mökillä muutenkin. Kunhan Jesperi ottaa ekat päiväunet kotona (yritän aikaistaa niitä heräämällä pojan kanssa aamusta aikaisemmin, jolloin päiväuniaikakin tulee aikaisemmin), sitten lähdetään mökille saunomaan, uimaan ja grillaamaan. Kotiin pitää tulla niin, että saan Tuuliviirin vietyä klo 18 alkaviin futisharkkoihin. Tuuliviiri jo kinuaa kyytiä huomisillaksi takaisin mökille mutta katsoo nyt - tosin pääsisihän sitä sitten itse taas iltauinnille eusa_think.gif.

Jesperin hyvät yöt jatkuvat. Viime yönä söi vähän puolen yön jälkeen, sen jälkeen nukkua posotti klo 9 asti. Ihanaa! Päiväunet otti ensimmäiset klo 12.30-15.15 ja toisille unille kävi tuossa klo 17.15 ja oletan että nukkuu parisen tuntia (nyt kello on 18:48). Poju on kova poika nykyään puhumaan "vauvvauvvauva" ja "pappappappapp" selitys alkaa heti kun herää - huojuu pinnasängyssä ja juttelee minut hereille inlove.gif. On tuo ihana pakkaus. Tänään nauratti kun Jesperi oli sylissäni herättyään ekoilta unilta, niin jokaisen isomman sisaruksen piti heti tulla ohimarssille halimaan ja pusuttelemaan pikkuveikkaa... siis todellakin kaikkien, vanhimmasta nuorimpaan.