Varma syksyn merkki meidän perheessä on se, että Mies muuttaa mökiltä kotiin. Näin kävi viime keskiviikkona eli kyllä kesä on nyt ohi. Kyllähän tuo vielä viikonloppuisin mökillä käy mutta viikot ollaan nyt kaikki kotona. Ainoa harmi vain, että tämä tietää rajoituksia koneella olooni - Mies ei ymmärrä koneella notkumisen päälle yhtään, enkä itsekään tässä kehtaa niin usein olla jos toinen takana siivoilee koko ajan (meillä Mies ei osaa vain olla). Tosin viime viikon puoliväli perjantaihin asti meni hyvin nuutuneissa oloissa kun ensin oli tukkoinen olo muttei kuumetta, ja perjantaina migreeni lamaannutti, laantui vasta kun olin syönyt paketillisen parasetamolia ja pari buranaa huiviin (migreeni alkoi to-iltana).

Lauantaista en muista enää mitä tehtiin, sunnuntaina Mies kasasi uuden sängyn ja kyllä nyt oma selkä nautti kun viime yönä ekaa kertaa uusilla patjoilla nukuin. Ihanaa! Ei vihlonut kertaakaan selkää. Ei ollut edes paha hinta, Sotkan kanta-asiakastarjouksena sänky + patjat 399 e.
dennis_piscina_blue_med160.jpg

Ai niin, lauantaina Mies antoi Poppanalle "uuden" isomman pyörän koeajoon ja sillä pyöräily sujui mainiosti. Pipalta otettiin pois apupyörät ja niinhän tuo ajoi jo kuin vanha tekijä. Taapero puolestaan sai opetella isän kanssa pyöräilyä apupyörien kanssa eli eiköhän kohta pääse itsekseenkin pihassa kokeilemaan. Vielä ei oikein jalat meinanneet polkimilla pysyä.

Eilen illalla Jesperi puolestaan osoitti olevansa nero. Poika paransi äidin hikan kertaheitolla. Oltiin nukkumaan menossa kun minulle iski hikka. Pienestä tuntui olevan oikein huvittavaa kun äiti hytkyi ja päästeli outoja ääniä kun toinen oli tissillä, ainakin naurun kikatus pääsi aina kun hikotus minulta. Lopulta pojalla oli niin hauskaa, että nappasi purukaluston kiinni varoittamatta ja tarvinneeko edes sanoa mitä jäi väliin s040.gif - loppui hikka kuin seinään.