Edelleen yskä jyllää, ei tosin onneksi enää niin pahana kuin pari ekaa viikkoa mutta kyllähän tämä jo riittäisi tätä lajia kiitos. Välillä iskee räkiskin ja välillä ei muuta kuin yskää. Mies on potenut tätä samaa nyt reilun viikon eikä näytä toipuvan hänkään nopeasti.

Ihan kiva kyllä kun tässä kunnossa on ja kalenteri näyttää joka päivälle jotain tai useampia menoja. On lääkärikäyntejä, puheterapiaa, muskaria, neuvolaa, lisää lääkärikäyntejä, sokerirasitus, vanhempainiltaa koulussa ja eskarissa ja tuota rataa jatkuu lokakuun lopulle missä on taas pari sairaalareissuakin tiedossa neljän päivän välein. Ensin Isosisko nilkan magneettikuvaukseen (katsotaan kiristetäänkö nivelsiteitä toisessa nilkassa vai kuntoututetaanko fysioterapialla) ja sitten oma rakenneultra. Hassua ajatella että sekin on jo ensi kuussa.

Viime viikolla käväisin työkkärissä ilmottautumassa työttömäksi ja kyselemässä puoltavatko jos saan taas hankittua työharjoittelupaikan juuri ennen kuin äitiysloma alkaisi varhennettuna - saisi taas työmarkkinatuen mukaan äitiyspäivärahan. Puoltavat kyllä eli nyt pitää alkaa työharjoittelupaikkaa etsimään. On tääkin, toiset jää minun olotilassani töistä sairaslomalle niihin aikoihin mutta minä änkeän töihin hammasta purren . No, sisulla mennään kuten ennenkin. Pitäisi kyllä vielä kalenteriin buukata fysioterapiaan kuntoneuvolakäynti itselleni jos sieltä osaisivat jotain neuvoja selkää varten antaa jos saisi sitä jumpattua vähän kestävämpään kuntoon - se kun vaivaa jo nyt ja vaivasi jo ennen raskauttakin eli ei lupaa hyvää loppua ajatellen jos jotain ei tee sen eteen.

Nyt heräsi Tirppana. Hyvä aika, ehtii nukkumaan yhdessä päikkärit ennen kuin pitää hakea muu poppoo (Pipa, Poppana, Vilperi ja Jesperi) mökiltä kotiin. Lupasin miehelle että haen tänään ajoissa niin saa hänkin levätä loppupäivän kun on vajaakuntoisena mökin kuistiremonttia tehnyt. Eilen saivat valmiiksi projektin jossa kuistiin tehtiin tuulensuoja syksyä ja sadeilmoja ajatellen. Kesällä pleksit voi ottaa pois nätillä ilmalla mutta näin syksyä ajatellen tuli yksi lämmin tila lisää, sen verran tiivis siitä tuli että saunan kautta senkin saa lämpimäksi.

Isosisko lähti perjantaina joukkueen kanssa Seinäjoelle SyysSeMi-turnaukseen ja kotiutuu tänään johonkin aikaan. Saa ainakin istua bussissa kun matkaan menee 5,5 tuntia. Onneksi järjestyi tuo bussikyyti tai mies olisi joutunut yhdeksi kuskiksi. Eihän se muuten mutta kun nyt ei ole kunnossa niin olisi tuo aika rankka reissu ollut.

Mutta jos kehittäisi aamupalaa tuolle nuorimmaiselle.