Torstain lääkärikäynti toi Jesperille antibiootti-kuurin. Korvassa ei selkeää tulehdusta ollut mutta ei se ollut kunnossakaan, oli samea. Lääkäri mietti hetken ja sanoi, että kyllä hän kolmen päivän ab-kuurin kirjoittaa ja katsotaan kolmen viikon kuluttua uudelleen. Suositteli että jos ei silloinkaan korva ole selkeästi kunnossa niin korvalääkäri olisi paikallaan - niin olin jo miettinyt itsekin.

Korvalääkärin jälkeen vein Pipan muskariin, ja sen jälkeen Pipan, Poppanan ja Taaperon mökille. Tuuliviiri muuti jo mielensä kuten epäilinkin, lähti sen sijaan koulukaverinsa luo yökylään. Hieman kävi pelottamaan isolla tiellä ajaessa kun 80-100:n nopeudessa tuntui, että tuuli ottaa auton ohjakset omiin käsiinsä... ja takana roikkuu puskurissa pirun rekka tyyliin "ajappas nopeammin" mad.gif - helppohan sen oli ajaa kun tuuli tuskin sitä heilutteli. Kotiin ajoin omaa vauhtia kaikessa rauhassa kun takana ei ollut ketään, paljon mukavampaa niin. Kiirastorstaina oli siis kunnon myrskypäivä... kotona sai kuunnella lähteekö katto lentoon ja välillä satoi jopa lunta.. plääh. Ulos ei tehnyt mieli.

Pitkäperjantai sujui kotona. Ulkona tuuli ja välillä satoi lunta eli eipä tehnyt mieli mennä ulos. Ilmeisesti Jesperin yskä tosiaan johtui korvista, yö oli jo paljon parempi kuin edellinen yö eli yskä hellitti otettaan ja sain itse nukuttua myös hiukan paremmin. Päivä kului telkkaria katsellen, vähän käsitöitäkin yritin tehdä ja selailin nettiä ja tutustuin läppärivalikoimaan. Tekisi mieli sellainen hankkia, ja Elisalla on laajakaistan oton yhteydessä pari tarjouskonetta. Mutta kun ei nuo tekniset tiedot oikein sano mitään, ja kun katselee muitakin koneita niin mitä ihmeen eroa niissä oikein on... Prosessorit on millon Intel Celeron M 430, milloin AMD Sempron 3400+, milloin AMD Turion 64 x2 Mobile Technology processor: TL 60 tai TL 52 jne. Koneissa on valikoimaa myös niin että heikottaa. Acer, HP NX, HP Pavilion, Fujitsu Siemens Amilo sitä sun tätä... Toisaalta jos hakisi tietotekniikkaa opiskelemaan niin saisi kannettavan koulusta omaksi - mutta sitten minusta tulisi insinörtti (edellyttäen tietty että pääsisin ensin opiskelemaan ja sitten vielä valmistuisin). Nääh... taidan jatkaa VAIN kotona olemista, kotiäitinähän elämä on vain pelkkää lorvimista.

Tänään aamulla talo oli taas inhan viileä. En tietystikään ollut muistanut Mieheltä kysyä mistä sitä lämpöä sai lisää, joten piti soittaa mökille. Mies sitten kyselemään (piti siis kävellä pannuhuoneeseen puhelimen kanssa) että mitä mittari näyttää. Jaa mikä mittari.. vaihtoehtona oli lihamittaria muistuttava, vähän isompi nokinen pannun päällä ja pienempi pannun sivussa. Siis lihamittaria muistuttava. Sanoin lukeman olevan 28 asteen kohdalla jolloin Mies kauhistelemaan että hui, sen pitäisi olla vähän päälle 40:n dry.gif - ei ihme jos oli vähän viileää sisällä. Positiivista asiassa on nyt se, että tästedes osaan lisätä ja vähentää lämpöä itsekin... varovasti ettei mene yli sadan lukema, sekään ei kuulema ole hyvä...

Jesperin yö meni hyvin. Ei yhtään herätystä yskän takia eli ab-kuuri tehoaa. Ihanaa kun poika saa nukuttua hänkin. Herätyksiä taisi olla yön aikana kaksi, klo 4:30 ja klo 8 - ruokatankkauksia siis nuo.

Päivällä käytiin kaupoilla, tultiin kotiin ja vain oltiin. Esikoinen lähti kaverilleen ja myöhemmin soitti ja kysyi lupaa jäädä yökylään. Isosisko sai niinikään aiemmin illalla kutsun J-serkun luokse yökylään, ja koska olen kiltti äiti, annoin luvan ja vein tytön sinne. Saas nähdä tuleeko huomenna vai ylihuomenna kotiin. Tuuliviiri ei tykkää kun on "yksin" kotona. Ilmotti jo ettei aio nukkua omassa huoneessaan toisessa päässä taloa yksin. Vallottaa tyttöjen huoneesta punkan lähempänä minua :)

Kello on 21:15 ja ulkona on nyt maa valkoisena... yök. Pyrytti pari tuntia sitten lunta ihan tuutin täydeltä niin että valkoista on. Tylsää, mutta eiköhän nuo huomenna sula, toivon mukaan ainakin. Nyt voisin alkaa kokeilemaan suostuisiko tuo pieni mies yöunille kohta.