Aamusta päästiin taas hyvään aikaan liikenteeseen kun Pipalla alkoi kerho puoli kymmeneltä. Vein Pipan kerhoon ja lähdin Taaperon kanssa RobinHoodiin katsomaan löytyisikö sieltä edullista seinälamppua. Kotona kyllä jo mietin josko ostaisin tavallisen pöytälampun ensin ajattelemani laavalampun tilalle. Mutta ei ollut Robbarissakaan seinälamppua jossa olisi ollut muovista suojusosa - lasista en halua kun joku kaunis ilta olisi sänky täynnä sirpaleita kuitenkin... talossahan asuu täystuhoja enemmän ja vähemmän. Pöytälamppu taas on tilaavievempi kuin seinälamppu. Sain sitten ahaa elämyksen! Mökillähän on yksi seinälamppu jota ei siellä tarvita talviaikaan, Mies saa hakea sen kotiin! Noin on yksi hankinta-asia ratkennut ja ihan ilmaiseksi. Täytyypä kysellä ruokiksella että hakeeko heti tänään... pääsee sitten samalla tarkistamaan että mökki on paikoillaan ja ettei siellä ole käynyt luvattomia vieraita.

Robbarista tuli kiirus neuvolaan mutta ehdittiin ajoissa. Mittaukset ym:
paino: -100 g/vko, yht. +6,1 kg
turvotus: -
RR: 108/62 - taitaa olla alhaisin verenpaine koko raskauden aikana
pissa: puhdas
hb: noussut 114 -> 123 kahdessa viikossa
sf: sama kuin viikko sitten eli 31,5 cm
tarjonta: rt
syke: +
liikkeet: ++ - karkasi taas dopplerin alta piiloon

Verta otettiin se putkilollinen ja Taapero katsoi tarkkaan. Minuakin välillä sen näköisenä että alkaakohan äiti huutamaan, en alkanut. Vauvan asentoa kokeillessaan terveydenhoitaja totesi että pää on alhaalla, ei saa siihen enää tuntumaa eli osan liikkumiskivuista voinee laittaa tuon piikkiin. Seuraava käynti sovittiin kaden viikon päähän, ensi viikolla th:lla on loma mutta toisaalta minullakin on äitipolikäynti joten turhaan olisin neuvolassa käynyt. Pitänee nyt vain miettiä että ajanko itse tuon matkan Kotkaan eestaas vai pitäisikö se Miehen lähteä mukaan. Ajaminen ei kyllä itsessään ole ongelma, mahdun Vitossa hyvin ratin ja penkin väliin ja kyytiin ja pois pääsen myös hyvin kun auto on korkea.

Nyt tekisi mieli ottaa päiväunet kun viime yö ei sitten niin ihana ollutkaan. Nukuin klo 23-02:een ja sitten olikin vessareissu edessä. Pääsin takaisin sänkyyn ja sain hyvän asennon -> 5 min. myöhemmin alkoi alempaan lonkkaan särkeä joten hidas kyljenkääntöoperaatio -> sain torkahdettua kun taas lonkkasärky vaivasi ja näin jatkui xx kertaa. Klo 6 oli taas kipitettävä vessaan ja sitten kun olisin nukahtanut sikeämmin, heräsin klo 8 kellon soittoon. Harmi vain että kohta pitää alkaa tekemään ruokaa eli ei taida ehtiä päiväunille.