Myydään reilu 3-vuotias täystuho, vandaali, termiitti, vihulainen... tai vaihdetaan sisäsiistiin koiraan! Kaupan päälle annetaan mykkä 5-vuotias, joka ei saa suutaan auki kun pitäisi.

Saipahan äsken rauhallinen neulontatuokioni vauhdikkaan lopun kun muistin että Taaperon vaipan voisi välillä vaihtaa. Lähdin etsimään Taaperoa leikkihuoneesta jossa lasten äänet kuuluivat. Huoneen ovella vastaan iski pistävä haju, ja näkökenttääni hävityksen kauhistus.

Pipa oli hakenut Taaperon syömättä jääneen ruoan (Taapero alkoi dieetille, ei ruokakaan maistunut kun tarjosin) ja hampurilaiskastiketuubin jääkaapista, ja oli mennyt leikkihuoneen lattialle syömään. Lattia oli hampurilaiskastikkeessa, plyyssinen tuoli oli selkänojaa ja istuinosaa myöten hampurilaiskastikkeessa, Pipan kourat olivat hampurilaiskastikkeessa, Taaperon vaatteet olivat hampurilaiskastikkeessa kuten myös hiukset, kaula ja kourat!!! AARRRGGGGGHHHH!!!!!!! Nanosekunnin kiihtyvyys äidillä saavutettiin jälleen ja kenttäkenraalin äänivarannot otettiin käyttöön niinikään. Poppana pirulainen oli ollut koko ajan paikalla, mutta eipä tullut mitään sanomaan, mitä huoneessa puuhattiin >:I

Pipan marssitin käsien pesulle ja komensin huoneeseensa, Taaperolta riisuin äkkiä sotkuiset vaatteet pois ja pyyhin enimmät mössöt jaloista ja käsistä niihin ettei lattiat sotkeentuisi isommilta aloilta, kannoin sottaistakin sottaisemman tuolin keittiön pöydälle ja komensin Poppanan ja Tuuliviirin siivoamaan leikkihuoneen rojut lattioilta pois. Taaperoa käsistä kiinni ja pesuhuoneeseen suihkuun, ei siinä muukaan auttanut. Taapero yritti pesua protestoida mutta pysyin tiukkana ja saippuoin pojan - ei sitä hampurilaiskastikkeen hajua halua haistella lopun iltaa.

Suihkun jälkeen pojulle vaippa ja yöpuku jo päälle, ja keittiöön siivoamaan sitä tuolia. Sain kyllä tahrat pois mutta milläs sen hajun saa pois?? Leikkihuoneesta oli sillä välin tullut siisti, ilmeisesti karjaisu tuossa mielentilassa saa aikaan tulosta ;) jopa Poppana oli siivonnut, vaikka muuten yrittää selittää ettei osaa.

Ei naurattanut, ei. Vai naurattiko muka jotain???