Luulin Isosiskolla olevan tänään vain yhden pelin. Olin väärässä kuten aamulla sain kuulla Isosiskon soittaessa - pelit kestäisivätkin klo 16 asti, heillä oli turnaus (klo 8.30-16) eikä vain peli. Noh, minä ja Taapero siis herättiin puoli kymmenen aikoihin ja varttia vaille yhdentoista oli Taapero jo saanut puuronsa ja minä kupillisen aamukahvia. Ehdittiin siis liikenteeseenkin tuolloin.

Pelipaikalle päästyä oli Isosiskolla menossa toinen peli. Ensimmäinen oli voitto 7-0. Toinen peli päättyi myös voittoon 4-0. Kolmatta peliä en ehtinyt näkemään kun piti jo lähteä kotiin Taaperoa nukuttamaan... pelit kun olivat aina kahden tunnin välein. Sain kotona Taaperon nukkumaan ja tein tonnikalavoileipäkakun huomiseksi jos saisin pari irkkikaveria vieraaksi ihan irl smiley.gif.

Isosisko soitteli ennen vikaa peliä ja kyseli pääsenkö hakemaan, pääsinhän minä kun Esikoinen oli tullut kotiin ja saattoi jäädä nukkuvan Taaperon vahdiksi. Samalla kuulin että kolmas peli päättyi voittoon 6-0. Ehdin viimeisen pelin viimeiselle kymmenminuuttiselle katsomaan, ja meinasin tippua pepulleni kun kuulin tuloksen... voitto kotiin 11-0 shocked.gif. Huh, tytöt olivat selkeästi teurastustuulella olleet koko päivän icon_wink.gif ... armotonta jyräystä vastustajaparoille. Niinpä neitokaiset saivat kotiinviemisiksi kultamitalit. Isosiskokin sai tehtyä kaksi maalia ja oli tyytyväinen.

Sää suosi turnausta... koko sen ajan paistoi suurimman osan aikaa aurinko, ja vasta kun mitalit oli kaulassa, alkoi vettä ripsumaan. Mukava päivä.