Niin se vain tämäkin vuosi lähenee loppuaan. Vauhdilla meni taas kerran, tosin kun talossa on vauva, vuosi menee aina äkkiä. Mukavastihan tämä vuosi meni, suurempia sairasteluja ei ollut kevään jälkeen, eikä mitään muutakaan katastrofia sattunut kotona.

Huomenna alkaa sitten uusi vuosi ja uudet kujeet, ja katsotaanko tuoko se taloon vielä yhden pellavapään lisää. Kyllähän tässä vähän toivoo että loppiaisena oksettaisi (nyt kp 19) mutta ei auta kuin odotella kuinka käy. Ei voi sanoa että tässä mitenkään hikihatussa yritetään, tässäkin kuussa mahikset jäi yhteen kertaan kun ei sitä vaan aina jaksa vaikka tietää että iso O on ovella. Pikemminkin siis tjot linjalla.

Jesperillä on ollut muutama päivä kuumetta, yskii välillä ja nuhaa on. Vilperi puolestaan otti ja tuota oksensi illalla ja aamulla. Äsken söi pari banaania ja ne ovat pysyneet sisällä että mitä lie ollut. Toivotaan että loppui tuohon. Isosisko lähti eilen J-serkun luokse ja tulee kotiin vasta huomenna eli tällä kokoonpanolla otetaan uusi vuosi vastaan kotosalla. Toki se on käytävä kävelemässä iltasella ja katsomassa raketteja, näkee miten Jesperi niihin suhtautuu - tullaanko kipinkapin kotiin vai hihkuuko innoissaan kuten Vilperi aikoinaan ekaa kertaa kun raketteja näki ja kuuli. Kotosalla odottaa ainekset kanatortilloihin, lisäksi sipsiä ja Kotigastronomin valkosipuli- ja currydippiä (on kyllä parhaimman makuisia dippejä mitä tiedän - tänä vuonna tulikin 10 vuotta täyteen kotig:n jälleenmyyjänä oloa). Niin ja on pullo makeaa kuohuviiniäkin jääkaapissa iltaa odottamassa.

Kaikille lukijoille toivotan
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA
JA
ONNEA TULEVALLE VUODELLE
2008!!
firework.gif