Viime yönä jäi unet vähän vähemmälle kun Taapero unissaan itkeskeli, joikasi ja vaikka mitä. Enhän minä osaa nukkua jos tuhinaa kovempaa ääntä pinniksestä kuuluu. Noo, joskus klo 4-5 aikoihin katsoin viimeksi kelloa ja seuraavan kerran klo 9 että tuli sitä pikkasen nukuttuakin.

Taaperolla ei ole ollut ollenkaan hyvä päivä. Itkeskely jatkui heräämisen jälkeenkin mutta todellinen riemu repesi vasta päiväunien jälkeen. Reppana oli pieni kuuma paketti, jolla ei ollut hyvä missään. Naprokseenia olin antanut jo aikaisemmin mutta sitten piti jo alkaa kaivamaan muistinystyröitä, että burana vai parasetamol -suppoja lisäksi... siis kumpia sai antaa. Jonkin aikaa parasetamolsupon jälkeen kuulin pojan vihdoin nauravan, ja jaksoi jo leikkiäkin sisarusten kanssa. Ihana rauha - siis se itku loppui. Aamulla muistin että nythän on viikko MPR-rokotteesta eli voi hyvinkin olla kyse rokotusreaktiosta. Toivottavasti niin on ohi äkkiä.

Iltapalaksi väänsin itselleni (meillähän ei lapset kasviksia syö, yök yök kuuluu vain kun ehdottaa sellaista) oikean herkkupeppuherkun, minun versiossani oli kesäkurpitsa, kukkakaali, parsakaali, tomaatti ja feta, niin ja tietty se juustoraaste. Hyvää oli, suorastaan herrrrrrrkullista - Pipa ja Poppana pummivat osaansa vieressä ja kehuivat myös (ha hah, söivätpä kasviksia sittenkin - ja fetaakin). Tuuliviiri maistoi ja totesi hänkin, että ihan hyvää. Tuuliviiri ei kylläkään ottanut lisää, oli vähän vaisu poika kun päätä särki. Poika menikin sitten nukkumaan jo hyvissä ajoin.

Hmm... mitähän ensi yöstä tulee... Taapero itkee taas :(