Aamusta olin labrassa pirteänä piikitettävänä. Suu oli mennessä kuiva kuin santapaperi, janotti tosi paljon, joten odotin jo että pääsen juomaan. Pöydällä odottikin tutun näköinen olutpullo, jonka sisältö oli mustaa kuin bitterolut e025.gif. Ensin katsottiin kuitenkin paasto, se oli ok 4,6. Sitten 0-arvo kyynärtaipeesta ja himpskutti kun sattui neulan nykäisy pois suonesta. Sen jälkeen sai vihdoin ja viimein pullon toiseen kouraan ja mukin toiseen.

Aaaah mikä nautinto. Hiilihapollista, hiukan cokista muistuttava juoma oli oikein maistuvaa. Olisin voinut juoda toisenkin putelin heti perään. Labrahoitaja kertoi, että tuota samaa juomaa saa itseasiassa ostaa apteekista kuka vain eli jos jollakulla lukijalla on tiedossa sokerirasitus ja tietää että oman paikkakunnan labrassa on tarjolla äitelää litkua niin kipin kapin apteekkiin ostamaan oma pullo evääksi g010.gif. Eiköhän nuo osaa oikean pullon antaa kun kuvailee sen olutpullon näköiseksi ja sisältöä käytetään sokerirasituksessa, joku glukoosijuomahan se on.

Juoman juotua menin sitten istuskelemaan odotustilaan ja peittelin röyhtäyksia (juoman sivuvaikutus) ja lueskelin. Kyynärtaipeesta piti pidellä kiinni koko tunti, se oli ikävän kipeä koko ajan. Olo alkoi myös tuntua väsyneelle, alkoi haukotuttamaan ihan kunnolla. Tunnin kuluttua labrahoitaja pyysi taas piikille, ja otettiin näyte toisesta kyynärtaipeesta. Lupasi olla extravarovainen neulaa pois ottaessaan jos oli aikaisemmin ollut turhan varomaton tai sitten oli saattanut olla hermo lähellä pistokohtaa. Toinen ei niin ikävältä tuntunutkaan onneksi... muuten olisivat saaneet ottaa kolmannen näytteen kantapäästä.

Toisen tunnin ajan istuin ja neuloin (ja haukottelin ja peittelin röyhtäyksiä). Kuuntelin kun eräs mummo ja pappa jutustelivat omiaan ja ilmeisesti alkoivat jossain vaiheessa seuraamaan tekemisiäni kun kuulin kuinka toinen tuumasi että "meneehän se aika noinkin" ja toinen vastasi "niin, ei mene kallista aikaa hukkaan kun on jotain tekemistä". Aivan... Roosa-huivi eteni taas monta kerrosta tuona aikana. Välillä piti vain keskittyä hengittelemään kun ensin Tähti potki niin että sattui, ja sitten alkoi supistamaan niin että piti keskittyä hengittämiseen. Sen jälkeen iski yhtäkkiä hieman huono olo ja huimasi, alkoi nälkä vaivata. Kello olikin jo onneksi melkein kymmenen, joten laitoin neuletyön pois ja odottelin pääsyä piikitettäväksi. En kyllä osannut valita kumpaan käteen antaisin pistää, toinenkin oli vielä hieman turta. Nyt oli eri näytteenottaja piikin varressa ja hän päätyi siihen käteen josta edellinenkin oli otettu, toinen kyynärtaive kun oli tummunut hieman. Sanoi saavansa näytteen edellisen piikin jäljen yläpuolelta vielä hyvin ja niin saikin... ja piikittäjässä ja piikittäjässä on eroa. Osasi ottaa verinäytteen ja piikin pois niin ettei pahemmin tuntunut.

Sitten pääsin lähtemään työpaikalle. Piti vain ensin autossa syödä yksi banaani oloa parantamaan. Menin töihin, ja puolilta päivin iski kylmää hikeä pukkaava olotila yhtäkkiä ja kädet alkoivat tärisemään. Tuli kiire taukohuoneeseen syömään jälleen banaani ja juomaan sokerimehua. Tässä vaiheessa edellisestä syömisestä kun oli aikaa - viimeksi söin edellisenä päivänä klo 16 aikoihin ja illalla join vain sitä piimää. Mutta kun ei kerta kaikkiaan ollut nälkä illalla. Alunperin tarkoitus oli olla pidempäänkin töissä kun ei tarvinnut lapsia hoidosta hakea (Miehellä oli vapaapäivä joten hoiti lapset) mutta pomo tuumasi että ehkä parempi että lähden kotiin syömään etten pyörry hänen käsilleen. Pomo sai tänään vasta kipsin pois kädestään, joten neuvoin että jos niin ikävästi käy, niin ottaa terveellä kädellä mieluiten vastaan ettei kipsistä vapautunut käsi joudu uudelleen kipsiin s025.gif.

No joo... kyllähän minä tunsin että parempi mennä kotiin. Yhdellä banaanilla ei pitkälle olisi pötkinyt kun olotila olisi taas uusiutunut. Sitäpaitsi labrassa alkanut väsymys tuntui vain pahenevan, nytkin istun tässä puolikoomassa - ja muistin juuri etten ole vielä edes aamukahvia juonut! Isosisko meni keittämään kun pyysin s030.gif. Johtuisikohan tämä pieni jomotus päässä kofeiinin puutteesta...