Neuvolassa tuli käytyä taas tänään. Hieman kiireinen aikataulu oli kun klo 13 lähdin töistä, klo 13.10 hain Poppanan, klo 13.20 Pipan ja Taaperon ja klo 14 oli neuvola-aika. Tuossa välissä piti vielä lapsoset heittää kotiin isompien hoiviin ja taas menoksi.

Neuvolaan päästyä oli hiki, hiki ja vielä kerran hiki. Oikein sellainen olo että posahdan kuumuuden takia ihan justiinsa. Terveydenhoitaja nauroi että en ole kuulema ainoa joka sillä tuolilla on sanonut toivovansa viileitä säitä ja äkkiä - voin uskoa tuon.

Neuvolakuulumiset:
paino: +650 g/vko d040.gif- vetoan helteisiin, tuossa on pakko olla turvotustakin, yhteensä alusta +5,9 kg
turvotus: +/- ... turvotusta kyllä on, sormet ovat kuin kabanossit eivätkä meinaa välillä taipua
RR: 116/76
pissa: puhdas
hb: 124
kohdunpohjan korkeus: 25 cm - hehe, viimeksi neljä viikkoa sitten 18 cm
syke: 150-160
liikkeet: ++

Tarjontaa ei kokeillut mutta minä tuumasin että eiköhän Tähti pää alaspäin ole kun potkut ylhäällä tuntuu. Navan tienoille satelee iskuja sitten nyrkistä. Th tuumasi että aika kookkaalta vauva tuntui kun kohdunpohjaa mitatessaan kohtua paineli... siis ei epänormaalin kookkaalta vaan siltä että kohtu on todellakin täynnä vauvaa Wink. Seuraava käynti on taas neljän viikon kuluttua ja sitten alkaakin parin viikon välein käynnit. Torstaina soitan huomisen sokerirasituksen tulokset.

Syötiin ruoka klo 15 aikoihin ja jestas kun tuli taas pahaolo syönnin jälkeen. Vaikka yritin syödä vain vähän niin tuli syötyä liikaa... myös verensokereiden kannalta jotka tuntia myöhemmin näyttivät lukemaa 8,4 s045.gif. Esikoisen luokan vanhempainillassa oli suorastaan tukala istua kun teki mieli vain oksentaa. Olo meni kuitenkin ohi ja vanhempainillasta kävin ostamassa apteekista Rennietä, vaikka en tiedäkään onko minulla närästystä - kurkussa vain tuntuu välillä "kylmältä" ja Rennie on siihenkin auttanut. Kaupasta kävin hakemassa banaaneja huomiseksi evääksi, että saan syödä heti sokerirasituksen jälkeen, ja ostin litran piimää. Kotona sitten iskikin piimän himo ja tuli juotua koko litra kerralla. Olenkohan raskaana ehkä kenties kun yleensä en piimää juo s025.gif...

Nyt voisi viettää aikaa telkkaria katsellen. Pakkasin jo laukkuun huomista ajatellen mukaan neuletyön ja lukemista niin on vara valita mitä tekee sen kaksituntisen ajan kun labrassa istuu. Uni varmaan tulee tänään helpommin kuin eilen kun ei tarvitse jännittää kaverin puolesta enää... kaveri sai tänään aamuyöstä pienen tytön love-smiley-073.gif.