Tulee niin keväinen olo kun ikkunasta ulos katsoo. Aurinko paistaa ja valoa riittää iltasellakin selkeästi pidempään. Pakkaslukemat kun vielä laskisivat - onneksi niihin on luvassa jo muutosta. Ensi viikolle on luvassa jo plussaa päivälämpötilaksi, Miehen mielestä on jo aikakin kun sentään maaliskuun puoliväliä mennään.

Eilen Esikoinen tuli koulusta kotiin. Taas kerran mukana oli ilmoitus jälki-istunnosta :P  Syynä oppitunnin häiritseminen ja niskurointi... uujeee... ei kai se murrosikä vielä tule? Eihän? Jännästi tuo tunnin jälki-istunto on jaettu ensi viikolle niin, että ma, ti, ke ja to istuu joka päivä 15 minuuttia :o  Pah, eihän tuollainen aika tunnu edes rangaistukselta, olisi kerralla vain istunut... niin minäkin istuin erinäiset kerrat aikoinaan ;) Tosin nyt näyttää siltä, että tuo rangaistus siirtyy... pojalla oli koulusta kotiin tullessa 38 astetta kuumetta, ja kipeänä makoilee edelleen sängyssä :( Taisi loppua nyt se vuoden sairastelemattomuus tässä perheessä. Esikoista harmittaa, huomenna olisi ollut peli Haminaa vastaan mutta eipä sitä kipeänä kannata maaliin mennä heilumaan - vastapuoli kyllä voisi tykätä kuumeisesta maalivahdista, omat sen sijaan eivät.

Illalla käytiin pitkästä aikaa kylässä. Kummitytön 8v. synttäreillä, jonka onneksi muistin vaikken ollut ylös merkinnyt. Sain ahaa-elämyksen iltapäivällä sopivasti Miehen ruokiksella ja muistin muistuttaa Miestäkin kyläilystä työpäivän päätteeksi. Karppaus kyllä kylässä unohtui kun oli aivan ihanaa kinkkuvoileipäkakkua, vadelma-kermakakkua ja kinuskikakkua tarjolla :)  Olisihan se ollut epäkohteliasta olla maistamatta ;)  Kummityttö oli ponchosta iloissaan, oli sellaista toivonut jo pidemmän aikaa. Kotiin lähdettäessä kävi kuten olisi arvata voinutkin... Isosisko jäi sinne kun J-serkku pyysi yökylään. Saas nähdä kotiutuuko tänään vai huomenna.

Ai niin, Pipa on nukkunut jo kolme yötä omassa sängyssään!!! Johan tässä menikin melkein pari vuotta kun viimeksi siinä nukkui - tähän asti on siis nukkunut Isosiskon vieressä. Ilmoitti kyllä siirtyvänsä takaisin Isosiskon viereen siinä vaiheessa kun Taapero siirtyy lastensänkyyn :D