Piti tästä jo pari viikkoa sitten kirjoittaa mutta unohtui. Tämä sattui mökillä kun minä en ikävä kyllä ollut paikalla, siellä oli silloin kummitätini ja tämän ystävätär.

Olivat toisena iltana soutaneet keskelle kaislikkoa kaisloja leikkaamaan (kummitätini vie niitä kotiinsa Hesaan ja kuivattaa niistä koristeita), niin fresheinä kuin vain olla voi kun on saunonut ja uinut ja unohtanut että peilejä ja harjoja ja sen sellaisia on olemassa. Kummitäti oli juuri sanonut M:lle, että tämähän on kuin kirjasta kaislikossa suhisee... kun siellä oli alkanut tosiaan suhisemaan vähän enemmän. Kaislojen keskeltä tuli esiin kanootti jossa oli kyydissä (kuuleman mukaan) jumalaisen komea, paleleva ja nälkäinen saksalaismies!! blink.gifblink.gif ... joka puhui englantia.

Ressukka oli eksynyt melojakavereistaan keskellä kaislikkoa (ja tuo ei ihan pieni alue ole), ja niillä toisilla oli ruoat, vaatteet ja kännykkä. Noo, kummitätini ja M olivat täpinöissään kun kommeita uroita näkyy keskellä ei mitään ja veivät miehen mökille missä syöttivät, juottivat ja lämmittivät (sauna oli lämmin, sai käydä siellä - ei sentäs muuta) tämän. Mies oli yrittänyt kysellä mistä päin tietty paikka löytyy, missä kaverit odottaisivat ja naiset pyörittelivät päätään että "ei tietoa", sitten oli ehdottanut että josko naiset olisivat veneellä hänet vieneet jonnekin mistä löytäisi... vastaus taas "ei voi kun ei ole venettä"... ja rannassa oli veneitä kolmin kappalein icon_lol.gif. Ne vain sattuivat olemaan lukossa. Naiset sitten selittivät että ovat vain kylässä mökillä eivätkä tunne paikkoja, ja kummitätini kävi mökkinaapureita apuun pyytämässä. Nämä olivatkin sitten soittaneet adoniksen antamaan numeroon ja saaneet yhteyden kadonneisiin lampaisiin, ja sopineet paikan mihin veivät saksalaisen.

Että noin kansainvälinen paikka meidän mökkikaislikko on. Pitäisiköhän tästä lähtien pitää huoli siitä että on täydessä tällingissä jos sieltä enemmänkin löytyy adoniksia kun uimaan erehtyy.