Sunnuntai päivä ja Mies leipoo, ei kylläkään käytä Sunnuntaita siihen vaan ihan kunnon voita.

Jesperi oksensi vielä pari kertaa edellisen kirjoituksen jälkeen iltasella, mutta eilen vain ripuloi. Kukaan ei ole enää oksennellut eli Poppana taisi selvitä ilman tartuntaa ja Isosiskokin tuli niin myöhään kotiin ettei taida tautia saada. Jepulis. Vuoden eka sairastelu ohi, mitä nyt itsellä tuntuu kurkku hieman kipeältä ja nenä meinaa mennä tukkoon ja palelee mutta eiköhän tuokin ohi mene kun nämä pakkaset hellittävät ja talo pysyy lämpimänä - tuosta muistiin heti että huomenna pitää tilata lämmitysöljyä lisää.

Aamulla tuli suru-uutinenkin. Miehen mummo on kuollut eilen sad.gif - kunnioitettavassa 91 vuoden (+ muutama kuukausi päälle) iässä. Tuossa on tavoitetta, että pääsisi noille lukemille joskus itsekin ja vielä pysyisi yhtä skarppina pääkopasta loppuun asti.

Vauvakuumeen puolella harmittaa ja rankasti s040.gif . Tuohon ei helpotusta taida tulla ainakaan kovin äkkiä tai sitten jää koko kasi haaveeksi. Joskus Pipan syntymän jälkeen muistaakseni luteaalivaihe lyheni minulla 14 -> 10 päivään, nyt näyttää siltä että se on lyhentynyt lisää ja voipi heittää toiveet vauvasta romukoppaan. Taas tuli 8 päivää tuoksi lukemaksi. Ekassa kierrossa se oli 10 pv, tuhru tosin alkoi jo silloin (ikinä ennen ei ole ollut tuotakaan että tuhruttelisi vaan alkanut kerrasta). Toisessa täti punainen tuli kerta heitosta kahdeksan päivän jälkeen ja nyt alkoi tuhru  kahdeksantena päivänä ja tänään jo punahelma heilahti eli kp 1. Kiertokin jäi vain 24 päivään.u025.gif