Jep, tällä kertaa en kehu säätä, lunta on ja nyt siis loskaa.

Tuuliviiri on sunnuntaista asti ollut kipeänä. Maanantaina kuumetta oli 39 astetta ja ääni pahempi kuin vanhalla variksella. Onneksi tajusi itsekin että kannattaa olla hiljaa ja nukkua. Eilen ääni jo kulki paremmin mutta kuumetta edelleen, tänään on enää lämpöä ja taitaa olo olla parempi kun jaksaa jo kiusata sisaruksiaan - paitsi jos ehdotan siivoamista niin sänky kutsuu kun olo ei olekaan niin hyvä *nauraa*

Aamupäivästä lähdin kolmen nuorimman kanssa perhekerhoon ja hyvä kun sain Jesperiltä ulkovaatteet pois kun poika oli jo halailemassa suurinpiirtein samanikäistä tyttöä. Nopea liikkeissään. Kerhossa mielenkiintoisin paikka Jesperille tuntuu olevan eteinen, sitten keittiö - ainakin niistä sain taas juosta poikaa pois hakemassa.

Kotona muistin että Isosisko muistutti jo parisen viikkoa sitten eräästä joululahjasta mikä Taapero-Vilperin piti saada... joulupukin hyvämuistiset apulaiset vain unohtivat sen kun se tuli tilattua jo viime kesänä. Etsin ja jopa löysin sen, Fisher-Pricen ison merirosvolaivan, ja Vilperi on onnessaan. Ainoa harmistus pojalle tuntuu olevan se, että pikkuvelikin kiinnostui siitä ja haluaisi syödä papukaijaa ja merirosvoja kesken leikin. Papukaija kun vielä päästelee ääniä ja laiva soittaa Jesperin mielestä hyvää tanssimusiikkiakin, poika käy jammaamaan kun laulu soi. Mies meinasi ettei laivaa synttärilahjaksi säästetä kun joululahjaksi oli ostettu, joten toukokuussa mietitään sitten synttärilahjaa.

Isosisko vesitti hyvä karppaukseni. Osti minulle tänään ison suklaalevyn yhdistetyksi nimipäivä- ja synttärilahjaksi (synttärit on kylläkin vasta sunnuntaina) ja jos talossa on suklaata niin eihän se säily. Piilotin kyllä lapsilta sen mutta kummasti se hupenee silti. Outoa.