Hain Pipan ja Taaperon normaalisti tarhasta ja meininki näytti ihan normaalilta. Pipa nukkui jälleen kerran niin sikeästi että kun tönittiin hereille, käänsi vain närkästyneenä kylkeään ja ynisi vastalausetta. Taapero puolestaa leikki hoitajan kanssa lattialla minua odotellessaan ja kun näki minut, meni reippaasti kenkiä laittamaan ja tultiin kotiin.

Kotona sitten alkoikin nirinä ja narina ja puoli tuntia myöhemmin Taapero tuumasi haluavansa nukkumaan ja meni sänkyyn! Taas puoli tuntia myöhemmin kun katsoin huoneeseen, siellä pieni makasi reporankana pehmolelut kainalossa ja näytti reppanalta. Hiuksia silittäessä aloin tunnustelemaan, että onpas otsa kuuma ja hengityskin oli vähän "läähättävää". Soitin Miehelle jo varoitussoiton töihin että osaa varoittaa työkavereitaan siitä ettei häntä aamulla siellä luultavasti näy.

Mies tuli ruokikselle ja minäkin ehdin kuumetta pojalta mittaamaan. Mittari kainaloon kun Taapero lojui vaihteeksi olohuoneen lattialla ja katselin kun lukemat nousivat ja nousivat... 39,4 astetta kuumetta! Ei muuta kuin soittamaan terveyskeskukseen josko olisi vielä sinne päässyt sairaanhoitajalta sairaslomatodistusta hakemaan huomista varten. Puoli tuntia soitin ja annoin soida melkein jatkuvasti, eikä kukaan vastannut! Voi jumankekka sentään... grrrrr! Kun tk siirtyi lääkäripalvelun alaiseksi (siis palvelut ostetaan yksityiseltä) luvattiin että palvelut paranevat - HAH mikä vitsi! Ennen sentään siellä joku vastasi puhelimeen jos viisi minuuttia antoi soida, nyt ei tapahdu mitään edes puolessa tunnissa.. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta ja joka kerta tekee vain ärsyyntyneemmäksi. Olen kuullut myös juttuja niistä jotka ovat kyllästyneet tunnin soittelun jälkeen ja menneet paikanpäälle saadakseen asiansa hoidettua. Joku mättää nyt ja rankasti.

Noh, klo 16 päivystys siirtyi aluesairaalaan joten soitin sinne. Ohoo... siellä vastattiin puhelimeen sentään melkein heti ja sain ajan sairaanhoitajalle klo 18. Lykkäsin Taaperolle puolikkaan Burana 200:n ja klo 18 poika olikin jo meno päällä taas, ihan kuin ei kipeä olisikaan. Sairaanhoitaja sai kuitenkin omaankin mittariinsa lukemaksi 38,8 astetta eli kyllähän tuolla kuumetta on. Joten seuraavat kaksi päivää Mies saa olla aamut kotona - aikoo mennä sitten kuitenkin töihin kun minä tulen töistä kotiin eli tehdään vuoronvaihto.

Päivystyksessä käynnin lisäksi piti juosta apteekissa, kaupassa ja hakemassa Esikoista puutyökerhosta, joten ei liene ihme ettei Icarus ole tänään edennyt... Huoh... ja haluaisin sen valmiiksi tällä viikolla.