Hmm, viikot alkaa jo kakkosella ja silti tuntuu että raskaus on vasta alussa. Milloinkohan iskee että apua! olen noin pitkällä jo - tunne.

Tänään oli tosiaan aamusta neuvola.

Paino: alusta yhteensä +1,4 kg
hemppa: 128 (rautakuuri puree, viimeksi 110)
RR: 112/61
pissa puhdas
sf-mitta: 21 cm
syke: 155-160 eli tyttösykkeet
liikkeet: ++

Influenssarokotukset otin samalla reissulla niin on tuokin pois päiväjärjestyksestä. Saman piikin haen Tirppanalle ensi viikolla. Neuvolareissulla Tirppana ja Jesperi innostuivat kovastikin kun kuulivat vauvan sydänäänet.. Tirppana alkoi taputtelemaan minua mahaan ja hoki "vauva".

Sain lähetteen myös toiseen sokerirasitukseen jonne ajattelin mennä tuossa 4-5 viikon kuluttua. Pitää muistaa varata aika. Kelan lippusia ja lappusia sain myös mutta sen todistuksen th postittaa maanantaina. Kaikki kun toimii nykyään koneen kautta niin ei voi päivämäärää laittaa myöhäisemmäksi kun sunnuntaina tulee 22.viikkoa täyteen. Eipä tuolla niin kiire ole, nyt pitää järjestellä sitä työharjoittelupaikkaa ennen kuin voin edes mitään ä.pv.rahoja hakea.

Sellaisen mielenkiintoisen huomion tein että kun minulla alkoi rytmihäiriöt vaivata Tirppanan odotusaikana, ja siitä asti jatkuivat välillä tosi häiritsevinä niin muutama viikko sitten aloitin magnesiumin syönnin estämään jalkakramppeja ja pitämään mahan toiminnassa niin se vei rytmihäiriötkin mennessään. Sittemmin aiheesta lukeneena selvisikin että magnesiumin puutos voi aiheuttaa rytmihäiriöitä.