23. viikko alkoi - itse ainakin lasken näin, ihmetyttää nuo laskutyylit joissa viikko alkaa 22+0 kun silloinhan vasta 22. viikko tulee täyteen. Ainakin minulle on painotettu että laskeminen alkaa aina yhdestä eikä nollasta eli menkkojen eka päivä oli 0+1 (en todellakaan laskenut päiviä "nolla, yksi, kaksi..") ja näin ollen ensimmäinen viikko tuli täyteen 1+0. Tätä laskutyyliä puoltaa myös se että laskettu aika on 40+0 eli kun 40. viikko tulee täyteen.

Tuon 22. viikon täyttymisen kunniaksi otin eilen pitkästä aikaa masukuvaa. Alun hirmunopea kasvuvauhti on rauhoittunut onneksi, vyötärönympärys.. vai pitäisikö sanoa että ympärysmitta isoimmalta kohdin, on 107 cm. Siihen tullut vain pari kolme senttiä siis lisää edellisestä kuvauksesta.
1886184.jpg

Flunssa on selätetty vihdoinkin ja olo on normaali. Ihanaa! Kyllä taas osaa arvostaa sitä että kuulee ja saa hengitettyä kunnolla. Nyt pitääkin nauttia nämä viikot mitä ehtii kun selkä vielä pääosin on toimintakunnossa. Tässä yhtenä päivänä kun piti koko päivä juosta siellä täällä niin huomautti jo, että otas iisimmin tai haet kyynärsauvan äkkiä - vihloi ihan kunnolla ja illalla kävely oli ankkamaista. Jos nyt 7-8 viikkoa pärjäisi vielä ilman sauvan apua niin olisin hyvin tyytyväinen. Tämän hetken nautintoihin kuuluu myös Hipsun pienet muksaukset ja kutitukset, jotka tuntuvat jo hyvin joka päivä aina välillä. Vielä ei ole kylkiluut vaarassa mutta virtsarakkoa käy välillä sääliksi.

Mmmm... pahistelen. Isosisko teki taas pannaria ja Esikoinen toi juuri eteeni palan lämmintä pannukakkua hillon ja kerman kera. Uskallankohan mitata sokereita tämän jälkeen. Nyt nauttimaan.