Jippii... pitkästä aikaa vappu jolloin ei tarvitse hytistä räntä- tai vesisateessa. Polliisille vain tällainen sää saattaa tuottaa töitä lisää kun vappuun vielä yhdistetään pitkät vapaat.

Eilen olin aivan puhki poikki ja valmis pinoon, vietettiin Isosiskon ja Taaperon synttärijuhlat ja illalla hyvä kun pääsin sohvalta liikkeelle. Vieraille tuli yhdelle sun toiselle muita menoja, joten paikanpäällä olikin sitten tätini, tämän mies, serkkuni (joka on myös Taaperon kummi) ja käly... siinä aikuisiksi luokiteltavat. Loput olivat lauma Isosiskon ikäisiä tyttöjä. Mies pääsi töistä tunnin myöhässä kun asiakkaiksi oli taas juuri ennen sulkemisaikaa tullut hitaita hämäläisiä, jotka eivät osanneet päättää mitä ostavat, tuli kotiin ja rupatteli hetken vieraiden kanssa, ja lähti sitten Pipan ja Poppanan kanssa mökille. Me menemme sinne huomenna grillailemaan mutta muuten vietän isompien kanssa vapun kotona.Oli meillä yksi lainalapsikin kun Isosisko pyysi yhta kavereistaan yökylään.

Illalla Mies soitteli ja pyyteli mökille saunomaan ja uimaan. Vesi oli kuulema lämmintä... peräti  +5 ja risat. Hän ja molemmat tytöt olivat käyneet järvessä pariin otteeseen! Hulluja!! Ja että Pipa ja Poppanakin!

Tänään aamulla nukuin Taaperon kanssa klo 10 asti. Noustiin ylös ja syötiin aamupalaa, ja puolilta päivin lähdin tuon vastustamattoman ihanan sään takia kävelylenkille. Aivan ihana kävelykeli. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja on lämmin. Ensin tarkoitus oli kävellä vain kauppaan mutta lopulta teinkin keikan keskustan kautta ja ostin Taaperolle tämän elämän ensimmäisen kaasuilmapallon, aiheena teletapit. Varauduin kovempaan hintaan kuin mitä loppujen lopuksi kärsin, hinta oli vain 4 euroa - minusta viime vuonna pienetkin maksoivat jo 8 euroa... tai sitten tunnetusti hyvä muistini tekee taas temput. Loppujen lopuksi käveltiin 6 kilsan lenkki.

HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE!! h045.gif  n050.gif