Eilen oli yhtä ihana päivä kuin pari edellistäkin. Ulos ei kuitenkaan ehtinyt aamupäivästä kun olin päättänyt pestä lattiat. "Kivaa" puuhaa kun oikea ranne alkoi kipuilemaan pari päivää sitten ja jatkuu edelleen - lääkäriä yritän karttaa, joten ostin rannetuen käteen, rannetuen hiirimatolle ja popsin ibuprofeiinia. Jos ei maanantaina ole parempi niin kai se sitten täytyy kysäistä lääkärin konsultaatiota samalla kun viisi muksua vien korvien jälkitarkastukseen.

Pipan muskarin aikana kävin asioilla Jesperi kantoliinan kyydissä edessä. Kantoliina kerää aina katseita, sen huomasin taas kerran, rintareppua tuskin kukaan olisi tuijottanut tai tullut sen houkuttelemana juttelemaan kuten nyt kävi. Sain vihdoin ja viimein varattua ajan Esikoisen pyörähuoltoon, sillä on hiukan hankala ajella kun takapyörä on soikea dry.gif. Tänään viedään niin tiistaina saa hakea pois. Saas nähdä mitä tuo kustantaa.

Tultiin Pipan kanssa kotiin ja täällä Taapero lojuu puolihorteessa sohvalla. Ajattelin että poika on väsy kun aikaisin heräsi, mutta kun vielä kolme tuntia myöhemmin lojui paikoillaan, piti käydä kokeilemassa otsaa. Jesh... kekäleimitaatio. Kuuma kuin mikä. Ei muuta kuin Pamol-F:ää suuhun että yön saisi nukuttua. Nytkin nukkuu tuossa sohvalla (kuorsaus kuuluu), ei ihan niin kuumana kuin eilen mutta selkeästi kuumetta on kun otsaa kokeilin (en jaksa kaivaa kuumemittaria, kertoohan käsikin sen onko kuumetta vai ei). Noh, lepäilköön rauhassa.

Mies innostui eilen kun annoin luvan mennä tänään mökille viikonlopuksi. Alunperin tarkoitus oli vasta viikolla mennä. Sääennusteet vain lupaavat jo vähän huonompaa, joten ajattelin että menköön nyt kun on hyvää säätä luvassa niin siivous onnistuu helpommin. Miehen tarkoitus on siis siivota mökki kesäkuntoon talven jäljiltä. Voi olla että kotiin jää kuitenkin vain kuusi lasta minun seurakseni jos Tuuliviiri lähtee mukaan kuten eilen meinasi, tosin katsotaan nyt ensin mistä tänään tuulee.