Jeah, hellettä pukkaa ja minä manaan mieleni sopukoissa. Äkkimatka Siperiaan tai pohjoisnavalle tuntuisi houkuttelevalta... vai onkohan Siperiassakaan viileää tähän aikaan vuodesta? Totesin aamupäivästä selkeän yhteyden lämpötilalla ja huonolla ololla. Viimeksi kun näitä yli +24 asteen lämpötiloja oli, meni ParaTabsia jonkin verran. Nyt taas jomottelee päässä, ahdistaa ja on huono olo muutenkin. Pitänee käydä apteekissa täydentämässä parasetamol-varastoja.

Kaupassa käynti jää suosiolla odottamaan iltaviileitä. Onneksi nuo ovat auki nykyään klo 21 asti niin ehtii ihan hyvin kunhan ei odota löytävänsä tuoretta leipää tai lihatiskiä auki enää klo 20 jälkeen. Pitänee katsoa josko kauppareissun jälkeen jaksaisi ajella käymään taas mökillä vieraita tervehtimässä. Isä tuli muutamaksi päiväksi sinne virolaisen tuttavamme kanssa. Voisi mennä katsomaan kuinka tämä kauhistuu kun näkee vatsanympärykseni g010.gif - hän itse on yhden lapsen isä ja sitä mieltä että siinäkin on työtä ja tekemistä enemmän kuin tarpeeksi. Viimeksi taidettiin nähdä kun Taapero oli juuri syntynyt ja silloin jo pyöritteli päätä että hulluja e035.gif..

Vatsanympäryksestä tuli mieleen että rv 16+2 ympärysmitta oli tasan 100 cm. Eilen, eli rv 18+5 se oli 106,5 cm. Hehe, ilmankos vähän nahkaa jo kiristelee. Viimeksi tuo ympärys oli lopussa 120 cm.

Alla äsken otettu kuva...
116457.jpg