Eilen ehdin syömään aamupalan jo klo 15:20. Aika hienoa . Sekin oli pikapikaa Hesestä haettu tuplajuustohampurilainen kun näytti siltä että muuten syöminen jää iltaviiden jälkeen ekan kerran. Piti taas sen verran kiirusta eilen.

Aamupäivä meni hujauksessa kun sain aamukahvikupillisen juotua. Aloin pesemään jääkaappia ja himskutti.... kaksi tuntia meni huomaamatta niin että tuli kiire kesken pesun lähteä hakemaan Vilperi eskarista. Takaisin kotiin ja jääkaapin hoito loppuun ja sitten piti "tiskata" jo Tirppanan peppu kun sieltä tuli varsin tyrmäävät lemut vaipasta. Siinä vaiheessa olikin Isosisko kotona ja piti lähteä tämän kanssa Terveystaloon ihotautilääkäriä tapaamaan.

Heinäkuun loppupuolella Tirppana onnistui saamaan käsiinsä pikaliimaa ja kun Isosisko sen huomasi ja yritti ottaa liiman pois tytöltä ja samalla estää ettei tämä laittanut liimaista kättään nyrkkiin, sai pikkusisko sotkettua Isosiskon käden kyynärpäästä ranteeseen liimalla. Pikaliima on pikaliimaa, se kovettui suht äkkiä ja milläs sen pois saisi. Tirppana sai lennon ammeeseen jossa Esikoinen yritti varovasti hangaten poistaa saippuan avulla liimaa ja Isosisko yritti vessassa putsata omaa kättään. Kättä poltteli ja siitä tuli heti kosketusarka. Pelkkä hipaisu sattui ja jos vaate vähänkin hankasi. Tavalliset rasvatkin kirvelivät ja kun käsi alkoi paranemisen sijaan mennä punaiseksi ja tuli ihorikkoja niin tässä syyskuun alussa käytiin tk:ssa. Sieltä lääkäri antoi antibioottikuurin kun hänestä näytti että käteen olisi iskenyt märkärupi ja lisäksi kortisonivoidetta viikon kuurin. Ab:t auttoivatkin vähän, ruvet lähtivät ja ihorikot mutta kuurin jälkeen niitä alkoi tulla uudelleen. Eilen käytiin sitten ihotautilääkärin luona joka määräsi vahvempaa kortisonivoidetta ja parin viikon kuurin, parin viikon kuluttua käydään näyttämässä kättä uudelleen. Toivottavasti tuosta nyt olisi apua. Tirppanan kohdalla käsi ei mennyt ollenkaan noin pahan näköiseksi eikä ilmeisesti edes kipeäksi kun ei valitellut. Jälkeenpäin löytyi liiman tuoteseloste missä neuvottiin liottamaan haaleassa vedessä jos liimaa meni ihoon joten ilmeisesti se Tirppanan lennätys ammeeseen oli se taika mikä auttoi.

Lääkäristä kun lähdettiin niin kello oli tosiaan yli kolmen jo ja maha kurni. Oli kiire kotiin tuomaan Isosisko tänne ja nappaamaan Jesperi kyytiin että ehdittäisiin muskariin. Piti matkalta soittaa että laittavat pojan valmiiksi niin nappaan lennosta mukaan. Muskariin ehdittiin ajoissa ja kun vihdoin taas kotiin päästiin niin minulle riitti liikunta. Linnottauduin sohvalle kun lonkkiin jo vihloi aika ikävästi. Ihan kuin olisin raskaana...

Tänään oli menojen suhteen jo rauhallisempaa. Aamusta Jesperi kerhoon ja Vilperi sai pitää eskarista vapaapäivän kun aamupäivällä oli aika silmäpolille. Jesperi haettiin vähän aikaisemmin kerhosta että ehdittiin. Silmäpolilla oli mukavia uutisia sinänsä että lähinäkö oli parantunut rivillä, kaukonäkö sen sijaan ei mutta se kuulema tulisikin perässä. Nyt pitäisi joka päivä pitää 2-3 tuntia silmälappua ja uusi kontrolli toukokuussa.

Ai niin. Täytyy kehua If:iä. Soitin sinne eilen klo 16 aikoihin ja kysyin saisiko maksusitoumuksen Tirppanan korva- ja kitarisaoperaatioon. Virkailija pyysi lähettämään kustannusarvion meilinä ja lähetin sen klo 17:20. Klo 17:40 tuli maksusitoumus minulle ja meni myös faksattuna lääkäriasemalle .