Tänään oli toinen neuvolakäynti, ja th laskee viikot edelleen sen mukaan mitä katsoi lasketuksi ajaksi eli että se olisi 28.11. eikä 29.11. Ehkäpä siis minunkin syytä siirtyä siihen vaikka olenkin 100% varma että se on päivää myöhempi icon_wink.gif . Noh, päivä sinne tai tänne - "Tähti" tulee kun haluaa... ja luultavasti myöhemmin kuin ennemmin.

Sydänääniä oli mukava kuunnella icon_love.gif kuten aina, pikkuinen vain yritti heti piiloon jos doppleria vähän liikautti kesken kuuntelun. Painoa oli tullut +300 g/vko, hemppa oli 133 ja paineet 110/74. Vaikka viikkoja on vähän, saatiin mitattua kohdunpohjan korkeuskin... 12 cm eli onhan tuo vähän isompi kuin näillä viikoilla yleensä. Th laittoi nyt paperit eteenpäin ja ehkä parin viikon kuluessa saan tietää milloin rakenneultra on. Kiva uutinen sen sijaan oli ettei laita sittenkään minua sokerirasitukseen ennen kuin vasta rv 26 joten ei tarvitse moneen otteeseen siinä käydä smiley.gif .

Neuvolareissu olikin rauhallinen kun isä oli Pipan ja Poppanan vahtina sen ajan. Olivat tulleet mökiltä sillä aikaa kun neuvolassa Taaperon kanssa olin, ja ehdittiin hetki jutella ennen kuin isän piti lähteä kotimatkalle. Kiire tuli siitä että äitini oli telonut jalkansa eilen töistä tullessaan, eikä kärsinyt nyt jalalle astua. Meinasi ensin odottaa että isä ehtii kotiin ja sitten vasta mennä lääkäriin mutta isä oli komentanut ottamaan taksin alle ja menemään heti aamusta - tuskin kuitenkaan kovin äkkiä Marian sairaalasta kotiin selviää.