Taas mennyt päivät niin hurahtaen ettei tosikaan. On ollut äitienpäivää, 2 kk -neuvolaa, euroviisuja ja MM-lätkää. Ei ehkä tuossa järjestyksessä mutta kuitenkin.

2 kk -neuvolassa tosiaan käytiin ja mitat nyt
paino: 5145 g
pituus: 57 cm
pää: 39 cm

Kaikki oli oikein mallikkaasti. Th totesi että oikein tyytyväinen ja rauhallinen vauva. Vastaa hymyllä ja ääntelee vastavuoroisesti. Päätäkin kannattelee jo hyvin. Kasvu on ollut hyvää rintamaidolla. Rotarokotuksen aika olisi ollut nyt mutta se jätettiin välistä. En halunnut ottaa riskiä että rokotteen takia alkaa mahaansa huutamaan kun mikään muukaan ei sitä ole aiheuttanut, tai että alkaisi sen takia ripuloimaan. Eipä tuota rokotusta ole muillekaan otettu ja tiettävästi vain Isosisko on sen sairastanut.

Vilperillä oli kouluuntutustumispäivä torstaina ja reippain mielin poika sinne jäi pariksi tunniksi. Pois hakiessa tuumasi että ihan kivaa oli. Rehtorilta saimme kuulla että nyt on tulossa väriäkin kouluun kun Kongon maahanmuuttajien lapsia on tulossa eri luokille. Olenkin miettinyt kun jo vuoden verran näkynyt tummia ihmisiä kaduilla kulkemassa paljon että missä lapset ovat kun koulussa ei ole näkynyt.

Äitienpäivänä sain vauvalta lahjan, tyttö nukkui 8h putkeen ennenkuin heräsi yösyötölle klo 7, söi ja nukkui vielä klo 11 asti. Ylös noustessa keittiön pöydällä odotti Isosiskon tekemät uunijäätelöt, oli hyvää! Jesperi ja Tirppana kävivät poimimassa kukkia, Vilperi kävi isänsä kanssa kukka-kaupassa ja toi kimpun ja kuohuviinipullon ja toki kortteja sain Vilperiltä, Pipalta ja Poppanalta. Pipa oli tehnyt koulussa helmistä avaimenperänkin lahjaksi.

Tänään sitten jännitetään unelmafinaalia MM-lätkässä kun Suomi ja Ruotsi kohtaavat. Granlundin ilmaveivi Suomi-Venäjä pelissä oli mahtava maali, lisää noita niin Ruotsi on nurin ja vuosi 1995 koittaa taas... Den glider in \o/ . Enemmän uskon MM-kultaan kuin mitä eilen toitotettiin mediassa Suomen euroviisukappaleesta että voisi jopa voittaa. Pyh, noilla biiseillä ei voittoa Suomelle heru. Eivät ottaneet Lordista opikseen millainen kappaleen pitää olla.

Mutta nyt äkkiä saunaan, sitten grillimakkaraa iltapalaksi (Esikoinen meni grillaamaan kun mies on mökkiä siivoamassa ollut eilisestä asti) ja sitten kisakatsomo.