Se oli tänään taas käytävä äänestämässä niin saa hyvällä omalla tunnolla nurista jos hommat ei luista. Turha valittaa jos ei käytä äänioikeuttaan. Keli oli erittäin vesisateinen, on ollut sitä aamusta asti ja jatkuu edelleen eli autolla mentiin. Oltaisiin menty varmaan joka tapauksessa kun kukaan perheessä ei kestä enää kävelyvauhtiani... vai sanoisinko kävelyhitauttani. Mummot porhaltaa ohi ja lujaa.

Hormonimyrskykin heitteli pitkästä aikaa. Menin aamusta laittamaan pyykkejä ja huomasin että Mies oli eilen pessyt pyykkiä. Pesun jäljiltä löytyi Jesperin lapanen - neulottu kummitädin lähettämästä ihanasta Knit Picksin Baby Alpacasta - ja kuten arvata saattaa, se oli pilalla a025.gif. Alkuvuodesta Mies pilasi samasta langasta neulotun kaulurin ja nyt meni lapanen. Ei sovi edes nukelle, byääääh!! Itkuhan siinä pääsi. Harmittaa vietävästi, lanka kun oli aivan ihanan pehmeää.

Kellojen siirto talviaikaan meni kivuttomasti, mitä nyt Jesperi taisi miettiä aamusta että eikö äiti aio ylös nousta ollenkaan. Luulin kännykkäni kellon olevan edelleen kesäajassa ja yritin vetkuttaa ylös nousemista ja se (köhköh) olikin jo ihan ajassaan ja Jesperi meinasi hermostua kun yritin vain hyssytellä että nukutaan vielä. Kello näytti siis 9:ää kun poika hermostui. Noo, onneksi nahkavekkari ei antanut periksi eli tuli noustua ihan oikeaan aikaan ylös.

Nyt voisi rentoutua loppuillan ja kerätä voimia taas työviikkoon. Jos se vie mehut yhtä hyvin kuin viime viikko niin voivoi.