Esikoinen jo eilen halusi munkkeja tehdä kun olivat viikolla köksän tunnilla niitä väkertäneet, ja hyviä nuo olivat. Vaikka osa jäikin vähän raaoiksi, eivät olleet sitten köksässä neuvoneet että levyä kannattaisi pienentää välillä ja siksi pinta tuli hyväksi mutta sisältä jäi hiukan kypsymisen varaa. No, uusi yritys tässä joku päivä. Esikoinen haluaisi tänään mutta minua väsyttää sen verran etten taida jaksaa valvoa keittiön tulevan siistiksi kokkailujen jälkeen. Katsotaan nyt josko tässä piristyisi. Seuraavaan yritykseen otetaan kylläkin rasvakeitin käyttöön, pysyypä öljyn lämpötila vakiona ja helpottaa tekemistä.

Aamulla heräsin lievään nenän tukkoisuuteen ja etovaan oloon, mutta nälkä tuntui kurnivan suolissa (yleensä ei kyllä aamuisin ole nälkä). Ikävä juttu sinänsä kun ei oikein saa syötyä aamuisin mitään, tulee pahaolo jo siitäkin jos yritän popsia mitään ennen aamukahvipannullista. Olon takia ei kuitenkaan maistunut kuin kupillinen kahvia, toinen jäi juomatta. Alamahassa tuntuu välillä kipeitä nippaisuja, vähän kuin oviskipuja mutta lievempiä kuin ne. Seuraillaan, kp:t nyt siis 22/27, oviksesta kuusi päivää.

Olen yrittänyt saada nyt noita pyykkejä taas jonkinlaiseen kuriin ja nuhteeseen mutta mutta... ei toi homma lopu ikinä täällä rolleyes.gif. Nytkin kaksi konetta syytää kilpaa lisää, siis pesukone ja kuivuri, ja kaikki neljä likapyykkikoria ovat silti tupaten täynnään pesua odottaen. Ja koreista puuttuu kaikki vaatteet jotka koristavat lasten huoneiden pöytiä ja sänkyjä, minä en niitä pyykkiin vie.

Jesperillä alkoi vähän aikaa sitten mennä kierrokset ylikuumiiksi, poju oli ihan naatti mutta tappeli unta vastaan. Lopulta otin pojan viereen olohuoneen lattialla olevan patjan päälle ja taputtelin peppua. Pari minuuttia karjuntaa ja *zip*... "krooh, krooh" alkoi kuulua. Nukkukoon tuossa nyt kun tehotuhot ovat mökillä niin olkkarissakin on rauhallista. Esikoinen lähti harkkoihin, Isosisko lähtee kohta joukkueensa kera pihatalkoisiin. Pitää muistaa sauna lämmittää lapsille ja mökiltä pitäisi hakea pari lainalastakin pois - Tuuliviirin kaverit, kaksospojat, olivat siellä yökylässä.

Ai niin... Pitää ottaa myös soittokierros ja kutsua immeisiä Isosiskon 13 v. ja Vilperin 4 v. synttäreille ensi lauantaina. Isosiskon oikea syntymäpäivä oli eilen ja tyttö oli onnellinen kun sai MP3-soittimen meiltä lahjaksi. Vilperin oikea syntymäpäivä on puolentoista viikon kuluttua joten siksi yhdistetyt kekkerit vapun jälkeen. Ja herranjee, ne lupaavat vapuksi oikein kesäkeliä blink.gif.. pitkästä aikaa ei tarvi toppatakki päällä vappua viettää. +20 astetta. Tuo kyllä sitten sais jäädäkin minun puolestani kesän lämpöennätykseksi dry.gif