Niin se vain aika meni niin ettei ehtinyt polkkaamaan. Aika menee mustaan aukkoon hirveetä vauhtia ja minä yritän pysyä pyörteen pinnalla. Yksi uudenvuoden lupaus voisikin olla että yritän päivitellä ahkerampaan.

Jouluna kävi pukki tuomassa lahjoja taas ihan mukavasti. Ilmeisen kilttejä lapsia ja aikuisia talossa ollut vaikka en ehkä ihan heti Jesperistä käyttäisi sanaa kiltti. Riiviö, termiitti, pikkupiru duracell-paristoilla olisi kuvaavampia Nauru - mutta on tuo poju ihanakin (ainakin kun nukkuu) Silmänisku. Joulu vietettiin kotona, vanhempani tulivat tänne pariksi päiväksi kun nuorimmaisen yöt on välillä olleet sitä että Hesassa olisi saattanut valvottaa koko taloa jos huono tuuri olisi käynyt. Täällä sentään valvottaa huutaessaan vain minua ja Isosiskoa, joka ikävä kyllä ilmastointiputken vuokse kuulee selkeästi huudot omaan huoneeseensa.

Uusi Vuosi oli ihanan talvinen! Pitkästä aikaa. Oli lunta ja oli pakkasta. Mies vei nuorimmat lapset keskustaan katsomaan lasten Uudenvuoden vastaanottajaisia jossa esiintyi Jokeri Pokeri Poks ja sitten hieno ilotulitus lopuksi. Itse en vaunujen kanssa ryysikseen viitsinyt lähteä, joten tein vauvan kanssa vain kävelylenkin lähitienoolla. Eipä tuo ollut raketeista ja paukkeesta moksiskaan, katseli jonkun aikaa ja nukahti sitten vaunuihin. 

Kun perhe tuli kotiin paukuteltiin omat pari pataa. Toinen oli ihan ok mutta toisen kanssa meinasi käydä hassusti. Pata pääsi kääntymään ja alkoi ampua raketteja suoraan ovelle ja autoja päin missä lapset olivat katsomassa, itse seisoin sivussa kun yritin kuvata hommaa videolle. Onneksi mitään ei käynyt.

Tänään kävi sellainen ihme että Mies! lähti shoppaamaan - ei kovin äkkiä tule mieleen tuollaista tapahtumaa. Mutta kai se oli pakko kun työfarkut meinaa lahota päälle Silmänisku . Itse olen ollut hieman muisteloissa... vuosi sitten menin tänä päivänä sairaalaan ja aloitettiin tuo pikkumussun häätö yksiöstä. Haikeaa, miksi aika on mennyt näin vauhdilla (joojooo... onhan se vauvakuumekin taas vaivannut jo monta kuukautta, kyllä minä sen yhden vielä voisin huolia...).

Mutta nyt kuuluu kutsu joten mentävä.