Perjantaina oli pikkuneidin neuvola vaihteeksi. Kaikki hienosti, tyttö kasvaa tasaisesti omalla käyrällään, myös päänympärys vaikka onkin pieni verrattuna sisaruksiin tämän ikäisenä. Terveydenhoitaja tietää etten ole innokas soseiden kanssa puljaaja kun imetys on paljon helpompaa eli ei edes alkanut ehdottelemaan kiinteitä Nauru . Sirpakka neiti tämä kahdeksas on - mitat nyt:

Paino: 6 270 g
Pituus: 63 cm
Pipo: 39,1 cm

"Rintamaidolla hienosti kasvaa, yöt nukkuu heräilemättä. Tyytyväinen. Vatsallaan pyörii "akselinsa ympäri". Leluihin tarttuu. Jokeltelee."

Alla kuva tasan 4 kk:n ikäisestä pikkuneidistä, joka olisi mielellään nukkunut pidemmätkin päiväunet mutta äiti kävi herättelemässä. Herättyään tyttö oli taas yhtä hymyä ja peilikuvalle oli kiva kikattaa ääneen vaipanvaihdon yhteydessä.

IMG_0802.JPG

IMG_0807.JPG

IMG_0819.JPG

Tänään on sitten vietetty äitienpäivää. Osan lahjaa sain jo perjantaina kun Mies lähti neljän (mölyävimmän) kanssa mökille ja sain nauttia vähän rauhallisemmasta menosta kotona kahden vanhimman ja kahden nuorimman kanssa.

Tänään aamusta kun heräsin ja keittiön oven avasin niin vastassa oli ihana näky. Isosisko oli siivonnut keittiön niin että tiskipöytä kiilsi ja lattia oli myös pesty. Pöydällä odotti aamukahvi, aamupala ja kakku. Voin sanoa että kaikki maistuivat oikein hyvälle inlove.gif. Jesperi oli käynyt siskon kanssa poimimassa kukkiakin.

aitienpvkakku.jpg

Muu perhe kotiutui puolilta päivin kovan tuulen karkoittamana. Tuuli teki mökillä olosta tylsää kun ei ulkona kärsinyt kuulema olla. Sain lisää kortteja ja lahjoja.

IMG_0831.JPGIMG_0830.JPG 

Poppana antoi kassin ja keltaisen kortin. Pipalta sain keskellä olevan kortin ja punaisen kaulakorun (tehty pujottamalla neulenyörin sisään tammenterhoja) hienossa rasiassa. Kortissa luki: "Kerran vuodessa sellainen päivä, et haihtuu äideiltä huolen häivä. Kukkia, kakkuja, soittokin riittää, kunhan saa vaan äitiäni kiittää. Ei väliä minkä ikäinen, aina olen sun lapsonen. Paljon olen saanut sulta, siis kiitos ja onnea äiti-kulta!" . Vilperiltä sain lilan kortin ja lahjaksi kivan pienen kukkakorin. Kiva idea tehdä kävystä kori ja silkkipapereista kukat ja lehdet.