Uih, tuntuupa oudolta kirjoittaa tuollainen otsikko 00000301.gif . Olotila on vielä ihan ookoo, väsymys vain on yllättänyt että oliko se tosiaan tällaista että illat menee ihan koomassa ja haukotellen. Niin sen vain unohtaa. Klo 21 jälkeen tuntuu ettei silmät pysy enää auki ja voisi nukkua viikon, kuitenkin olen nyt joka pirskatin aamu kukkunut pirteänä kuin peipponen hereillä klo 6 tienoilla, joskus vähän aikaisemminkin. Kuka vei mun unet?? Raskausoire se on tämäkin.

Ulkona kuljen kuin vainukoira nuuskutellen kun tuntuu että se on tulvillaan ihania tuoksuja. Sitten saa pärskiä kun allergia käy kutittamaan nenää. Välillä palelee, välillä on kuuma. Oksentaa ei ole (ihme kyllä) tarvinnut kunhan en heti aamusta hammasharjaa tarjoile suuhun. Joskus tulee lievää etomista mutta menee ohi äkkiä. Toisaalta, saisihan tuo alkaa tekemään enemmänkin pahaa niin olisi varmempi olo. Minä en kaipaa vähäoireista raskautta näin alussa... mutta saatan minä jotain muutakin tuumata kun se yrjö-setä tänne tulee wink.gif. Toisaalta, lauantaina pitää olla skarppina sukujuhlissa niin että ihan hyväkin kun olo on ok. Pitää vain katsoa miten sitä saa luovittua siellä jäämättä kiinni kun ei alko maistu eikä kahvikaan.

Kaverille kerroin eilen, tai oikeastaan näytin tuon testikokoelman kuvan kännykästä. Syytti minua vauvakuumeen viljelemisestä ja heti perään sanoi että olishan tuo kiva olla kotona taas. Hehe, pitänee tehostaa tätä vauvakuumeen nostatusta, olisihan tuo kiva jos oltaisiin taas yhtä aikaa samassa tilanteessa. Viides lapsi menisi heillä hyvin kun on jo 7:n hengen tila-auto.

Lupasin jo aikoja sitten laittaa kuvan Jesperistä, josta tuli ihan ison pojan näköinen kun hiukset leikattiin. Tässäpä kuva nyt on.

1536762.jpg