Minuun on ilmeisesti iskenyt syysväsymys. Tuntuu ettei jaksa tehdä mitään, ei neuloa, ei polkata, ja irkkaaminenkin tuntuu hieman väsyttävältä. Mutta kun ei jaksa tehdä mitään muutakaan kuin istua koneella, niin irkki aukenee automaattisesti. Pitänee kokeilla irtiottoa ja tehdä päätös, ettei irkkiä avaa ennen Taaperon päiväunia ollenkaan, niin jospa sitä ehtisi valoisaan aikaan uloskin - olisi Taaperollekin mukavampaa kun ei aina pimeällä vasta ulos pääsisi.

Mies lähti eilen Pipan ja Poppanan kanssa vanhempieni luokse, ja minä kuskailin illalla Isosiskoa partioon (siihen kamalaan syysmyrskyyn viitsinyt toista laittaa pyöräilemään, olisi vielä lähtenyt tuulen mukana lentoon), kävin kaupassa poikien kera (taisi olla ensimmäinen kerta kun kaikki pojat olivat yhtäaikaa mukana?) ja sitten tulikin kiire hakemaan Isosiskoa partiosta pois - puolitoista tuntia meni lentäen kauppareissulla. Ensin käytiin terotuttamassa Tuuliviirin luistimet (tänään oli luistelua jäähallilla), sitten tutkailtiin Prisman ja Citymarketin talvikenkävalikoimat. Jälleen kerran oli pakko todeta, että tuossa asiassa Citymarketissa on parempi valikoima, sieltä löytyi sekä Esikoiselle että Tuuliviirille talvikengät - nyt saa pakkaset tulla.

Tänään olin suunnitellut päiväkävelyä Taaperon kanssa ihan kaksin, mutta mönkään meni suunnitelmat. Kun olin lähdössä, huomasin ettei Tuuliviirillä ollut kotiavainta matkassa, joten olisi joutunut seisoskelemaan oven takana pitkään ennen kuin olisin taas ollut kotona. Tänäänkin Taapero ulkoilee siis pimeällä. Mies soitteli iltapäivästä ja kertoi tehotyttöjen jo marisseen etteivät halua lähteä tänään kotiin. Mies oli sitten ehdottanut, että voivat jäädä vielä yöksi jos aamulla heräävät klo 6 niin Mies ehtii kodin kautta koukata ennen töihinmenoaan. Kysyin, että meinaavatko nyt vielä yöksi Hesaan jäädä mutta ei osannut sanoa, näen sen illan aikana että tulevatko vai eivät :D . Kyllähän Pipa ja Poppana varmasti nukkuisivat huomenna automatkan jos aamulla aikaisin heräävät eli siinä mielessä ei mitään ongelmaa ole.

Esikoinen lähtee pikkujouluihin tunnin kuluttua. Pikkujoulut on vain seuran pojille, vanhemmilta on pääsy kielletty. Epäreilua! Pojat menevät hohtokeilaamaan ja minäkin haluaisin!! Taidan tehotyttöjen ja Taaperon lisäksi olla tämän perheen ainoa joka ei ole vielä hohtokeilaamassa ollut, muut kehuvat kilpaa kuinka kivaa se on :/ . Mrh... Puoli kymmeneltä sitten pitää kai Esikoinen käydä hakemassa Ärrältä. Annan matkaan tuon uuden mökkikännykän niin voi soittaa kun pitää tulla hakemaan (Mies jätti oven väliin vanhan mökkikännykän ja se arvatenkin hajosi - ostin uuden Nokia 1100:n 49 eurolla).

Kännykästä tuli mieleen, että Esikoisella on nyt kaksi joululahjatoivetta. Toinen on racing box F1 (hintaa vain 89 euroa! :o - tosin netanttilasta tuon saisi pari kymppiä halvemmalla...) ja toinen olisi tuollainen samanlainen peruskännykkä kuin minkä mökille ostin. Ei kaipaa kuulema mitään kameroita sun muita, tuo olisi kiva kun siinä on taskulamppukin :) . Miehen kanssa alettiin asiaa harkitsemaan ihan vakavissaan, Esikoisella kun on noita pelimatkoja jolloin on kotoa pois useammankin päivän, niin olisi kiva kuulla miten menee ja onko kaikki hyvin. Sitten pitäisi miettiä kumpi on parempi, prepaid-liittymä vai tavallinen...