Lapsi halusi eilen meille anakondan, tänään aamulla voin todeta ettei sellaista tarvita kun meillä on jo mamakonda... osasin sihistä hyvin ansioituneesti yöllä kun Taapero pulputti vartin välein päättymätöntä tarinaa. Sihinä ja suhina auttoi aina hetkeksi mutta vain hetkeksi. Tänään olen siis mitä pirteimmilläni.. NOT.

Ottelutilanne sairaat vastaan terveet oli illalla 3-5. Esikoinen oli selkeästi terve kun jaksoi jo Tuuliviirin kanssa painia niin että hermot meni. Poppanalla oli vielä lämpöä, Taapero rukka jaksoi Burana supon voimin kun kuumetta oli reilu 39 astetta ja nukkumaan mentäessä Pipalla oli 38 astetta kuumetta. Puuh. Isosiskon "iloksi" Pipa halusi väkisin viereen nukkumaan, ja Isosisko puhisi että kuumahan hänelle tulee kun toinen hohkaa vieressä :D

Tänä aamuna tilanne on hieman parempi, 2-6. Poppanalla ei ole enää lämpöä mutta Taaperolla ja Pipalla sitten senkin edestä - kummallakin yli 39 astetta :P Ihme tauti... vain kuumetta. No, kunhan nyt paranisivat niin että saadaan Pipan synttärijuhlat pidettyä lauantaina kuten olen kaavaillut. Siivoilut kyllä siirtyvät minullekin huomiseen tai ylihuomiseen jolloin toivon mukaan olen sen verran pirteä etten kävele päin ovenpieliä.

Klo 14:07
Tuuliviiri tuli koulusta kotiin... ja kuumeisena. Tilanne 3-5, onneksi tuosta terveiden listasta kaksi on jo sairastelut sairastaneet.

Klo 18:45
Joopa, Tuuliviirillä oli kuumetta, sitä oli 38,4 koulusta kun tuli, nyt enää 37,5 ja poika on ihan mahdoton. Ei tuo ole sairas! Kiipeilee seinille kun käsken levätä, ja valittaa kun ei ole mitään tekemistä ja tylsistyy. Taitaa sittenkin olla koulukunnossa jo huomenna jos ei yöllä pahene.