Kirjoitustahti vähän kärsii olotilan johdosta. Väsymys on yllättänyt, en muistanut että se viimeksi olisi näin väsyttävää alussa ollut, samaten palelu on uskomatonta. Voin maata sängyssä vaatteet päällä täkin alla ja silti hampaat kalisevat yhteen. Tulisi kesä ja kärpäset -tai no kärpäset on jo tulleet.

Viime viikolla aloin karmeimman olon aikana popsimaan manteleita, ja pari päivää sitten tein ahaa elämyksen kun huomasin että pahaolo ei niin kamalaa ole enää ollut kuin ennen manteleiden syömistä. Muutamaan päivään ei tarvinnut aamuakaan aloittaa arabialaista halailemalla, tänään tosin otin vahingon takaisin (treenasin selkälihaksia siis icon_wink.gif). Sitten olikin sopivan kevyt olo lähteä perhekerhoon ihan kaksin Taaperon kanssa kun tehotytöt ovat Miehen kanssa mökillä.

Tänään oli tarkoitus käydä juttelemassa työkkärissä mahdollisesta työharjoittelusta parisen kuukautta ennen äitiyslomalle jääntiä mutta pitikin tehdä muutos suunnitelmiin kun Mies tuli tyttöjen kanssa käymään ja halusi kaupoille - mökiltä oli ruoka loppu eivätkä halunneet paastota. Työharjoittelu tuli sikäli mieleen ja harkintaan, että Kelassa virkailijat ystävällisesti neuvoivat, että mikäli olen työharjoittelussa niin, että se loppuu siihen kun äitiysloma alkaa, voisin saada äitiyspäivärahan työmarkkinatuen mukaan. Se taas merkitsisi huomattavasti paljon isompaa päivärahaa kuin mitä minimipäiväraha on. Pakko siis yrittää tuotakin tyyliä nostaa itseään pois minimiltä. Ja kun aloittaa äitiysloman varhennettuna, ei tarvitse kovin isoille viikoille olla työharjoittelussakaan... mikä luultavasti ei minun selälläni edes onnistuisi. Noh, menenpä huomenna sitten juttelemaan tuostakin asiasta. Samaten jos tuohon lähden, pitää laittaa kolmelle nuorimmaiselle haku päivähoitopaikkaan elokuusta alkaen.

Selkä on muuten ihan hyvässä kunnossa. Kävin viikko sitten toisenkin kerran naprapaatilla ja tämä totesi että edistystä on tapahtunut smiley.gif . Ei ole jumpat menneet hukkaan. Jotkin taivuttelut jotka edellisellä käynnillä vihlaisivat, eivät nyt tuntuneet. Lopuksi hieroi taas selän ihanan selättömään olotilaan ja antoi kotiin viemisiksi uusia jumppaohjeita. Uusi käynti toukokuun puolessa välin, ja se onkin sitten luultavasti viimeinen kerta. Mistä tulikin mieleen että tänään ei ole vielä tullut jumppaa tehtyä, joten voisin käydä tekemässä sen nyt kun Taapero nukkuu päiväuniaan. Ei tule lisäpunnusta päälle.