Tuntuu ettei jaksa tehdä yhtään mitään ja päässä heittää ja väsyttää. Onneksi viileämpiä ilmoja on luvassa, jospa tästä sitten piristyisi. Jätän suosiolla siivoamisen perjantaiksi kun lauantaina pitäisi taas kerran yhdet synttärijuhlat viettää.. Poppana täyttää huomenna jo 7 v. s030.gif

Lisää hampaita
Jesperillä on jo jokusen viikon pullottanut yläikenien läpi etuhampaat, ja aamulla kun kokeilin niin nyt ovat yöllä läpi tulleet. Tästä tulee vielä  m i e l e n k i i n t o i s t a  kun imetyshetkellä päättää napata kiinni. Nytkin saanut jo tuskanhikeä pintaan kun nousee seisomaan jalkaa vasten ja alkaa suu auki nokkia jalkaa... on meinaan iskenyt leuat yhteen yllättäin ja äitihän siinä pääsee testaamaan ikkunoiden kestävyyttä kun kiljaisee lujaa ja korkealta. Noo, ei meillä imetys hampaisiin ole kaatunut ennenkään, joten tuskinpa kaatuu nytkään. Pitää pitää vain pikkurilli lähellä suupieltä niin saa kammettua suun äkkiä auki jos tarvetta tulee.

Koulunalku on sujunut Poppanalta hyvin. Mielellään kouluun menee ja yksin kulkee reitin. Kysyin haluisiko saattajaa mutta ei, menee kuulema ystävänsä kanssa osan matkaa kun ovat samassa ryhmässä. Pari kirjaa on jo saanut ja nyt pitäisi päällystää ne. Tiedän että kotona on iso rulla kontaktimuovia mutta missä? Oli pakko ostaa lisää.

Plääh... pakko mennä viilentymään tuulettimen eteen... huippaa.