Taapero päätti auttaa minua maustamisessa, kohde vain oli väärä. Tein possun ulkofileestä pihvejä ja kun oli marinadin vuoro, ihmettelin että mihin ihmeeseen olin laittanut maustepurkin, joka vasta käsissäni oli. Tutkin pöydän, tutkin maustekaapin... ei jälkeäkään. Sitten muistin, että Taaperohan käväisi keittiössä, joten etsiskelemään missä poju on. Olohuoneestahan tuo löytyi maustepurkki kädessä, kansi oli kiinni onneksi... tai niinhän minä luulin.

Sain marinadit tehtyä ja menin olohuoneeseen... Voi ei! Olohuoneen lattia oli kauttaaltaan grillimausteessa, Taapero oli vielä levittänyt sitä imurilla varmasti joka kohtaan. Ihan hienoa että tajusi sen pois imuroitavaksi mutta olisi nyt laittanut virtaakin siihen imuriin.

Iltaherkuttelua
Nyt kun ruoanlaitosta on kyse, niin pakko kehua herkkua, jota illalla tehtiin. Rasia herkkusieniä silpuksi, neljä valkosipulin kynttä murskattuna, pannulle reilusti voita ja paistettiin, ripaus suolaa ja mustapippuri jauhetta... NAAAAMM! Todella herkkua lämpimänä sämpylän päällä. Yksi rasia vain oli liian vähän, seuraavalla kerralla ohje tuplaten tai triplaten :D