Näyttää siltä että kevät tulee. Lumet sulavat vauhdilla ja nurmikkoa alkaa näkymään. Jospa se vielä kirkastuisikin pian... niin sää kuin oma olotila. Jotenkin alavireinen olo ollut. Mielessä pyörii harmittelut siitä että hetken oli jotain ja sitten ei ollutkaan - samalla ajatuksissa käy myös se, että entä jos ei enää tulekaan. Biologinen kello jne. Turhahan tuosta on vielä huolta kantaa, sanoo järki, mutta minkäs teet. Vielä kun satuin lukemaan että tämän ikäisellä jopa 95 % menisi heti kesken - samahan se olisi heittää suosiolla hanskat tiskiin. Piiri pieni pyörii päässä ja olen yrittänytkin kehitellä ihan muita juttuja etten ehdi ajattelemaan. Olen lukenut hömppäkirjoja (sain kassillisen Harlekiineja), riehunut lasten kanssa ja halitellut paljon nuorinta. Pienen onnelliset hymyt ja tiukat halaukset ovat parasta olotilan kohennusta. Neulominenkin on kiinnostanut taas joten puikkoja on tullut kilkutettua hiukan. Hyvä, Icarus etenee edes välillä.

Tänään sain ensimmäistä kertaa normaalin aamulämmön kiertoon nähden. Tähän asti lämmöt ovat olleet normaalia korkeammalla joten olisikohan nyt hormonit palautuneet normaaleiksi. Mielenkiintoista sinänsä katsoa tuleeko ovis oikeaan aikaan vai ei, vai heittääkö tämä kierto kuperkeikkaa jollain tavalla. Odotukset eivät ole kuitenkaan nyt korkealla tämän vuoden suhteen (vika mahdollisuushan olisi nyt), paras vain toivoa että vuosi -09 toisi meille pienen tuhisijan. Kaipaan pahoinvointia (ja tällä kertaa kunnon sellaista cool.gif), potkuja mahassa, pieniä koputteluja jotka kovenevat ajan kanssa... koko raskauden raskautta ja ihanuutta. Ja mielummin hetijanyt, mutta ei auta kuin odottaa ja opetella lisää kärsivällisyyttä.

Jesperi taisi saada vesirokon myös. Ainakin sen näköisiä näppylöitä pojalle tuli mutta hyvä jos kymmenkunta yhteensä eikä kuumetta lainkaan. Jäi kuitenkin perhekerho tänään väliin, olisi jäänyt ilman vesirokkoakin... herättiin pojan kanssa vasta puoli kymmeneltä ja päänsärky jomottanut koko päivän niin ettei menosta olisi mitään tullut muutenkaan. Enää Pipa ja Poppana... saavatko tautia vai eivät. Ensi viikolla pitäisi pitää Pipan 6 v. synttäritkin - siis siivousta ja leipomista tiedossa.