Yksi vielä liittyi antibiootin popsijoihin eli Isosisko. Toisessa korvassa korvatulehdus. Noh, mutta nyt jo muuta otsikkoa laitan silti. Voiton puolella ollaan. Toivotaan että influenssa A:t ja norot kiertää meidät nyt kaukaa.

Tänään pitäisi pakata hirmunen määrä tavaraa mukaan. Lähden kuuden muksun kanssa Hesaan ehkä muutamaksi päiväksi tai viikoksi huomenna... katsoo nyt kauanko ollaan. Ikävä puoli vain että se tietää taas nettipimentoa. Pitää ottaa vieroitusoireita lievittämään paljon lankaa, neuleohjeita ja puikkoja. Kyllä se siitä aika sitten kuluu. Esikoinen jää kotiin kun ei halua jättää harkkojaan väliin, ja pojalle ja Miehelle pitääkin tehdä ruokaa kaappiin niin eivät näänny nälkään.

Viime päivinä on saanut pyörittää päätään ihmisen julkisuuden kipeydellekin. Vai mitenköhän muuten tuota Susanna Kurosta voisi diagnosoida. Todella mielenkiintoista tietää että Susanna maistui Matista paremmalle kuin uuniperuna *reps kops käkäkäkäkäkä*, jonkun tällaisenkin lainauksen jostain luin. Voi hyvä sylvi sentään. Eilinen Iltalehden lööppi teki jo pahan olon... Kurosen kuva ja "kuulin Matin valtionpuheluita" tekstinä. Entäs sitten? Ketä kiinnostaa? Minun käy Susannaa sääliksi yhtä paljon kuin Nykäsen Mattia - aika onnettomia taitavat olla kumpikin, raukkaparat.

Mutta joo. Tämä blogi siis hiljenee nyt joksikin aikaa. Aurinkoista helmikuun loppua kaikille!