Hoh, se satoi sitten koko talven lumet kerralla korkojen kera tässä viikolla. Nyt on niiiiin hienot ja korkeat lumikinokset joka puolella, piti kerhollekin tehdä lapion avulla polku ettei huku lumeen kun metsän kautta kulkee. Vilperi olisi joutunut uimaan hangessa ilman lapiointia. Lyhyeksi vain taitaa jäädä lumileikeistä koituva ilo (onneksi muksut ovatkin nyt useamman päivän jo kaivaneet tunneleita ja lumiluolia hankiin) kun ensi viikoksi on luvassa jo +10 asteen lämpötiloja.

Miehellä on siis ollut talvi"loma" joka on kulunut asioilla juostessa, lumitöitä urakalla tehdessä, ja antennia säätäessä kun tämä hemmetin digidigidigiaika sotki kuvan jatkuvan näkyvyyden. Boxi kyllä paransi kuvan laatua meillä kun vuorten keskellä asutaan mutta tilalle tullut hemmetin kuvan pätkiminen syö naista ja meinaa mennä hermot yhdeltä sun toiselta perheenjäseneltä. Mielummin ottaisin sen heikomman kuvanlaadun ja pätkimättömän kuvan. On se hianoo kun katsoo jotain ohjelmaa ja puolet jää näkymättä kun kuva pysähtyy tai pikselöityy. Puhumattakaan kuinka hienosti ohjelma tallentuu, ärh. Vielä ei ole asiaan parannusta tullut vaikka on uusittu antennijohtoa, haaroittimia, vahvistinta säädelty... seuraavaksi kai täytyy ostaa uusi antenni ja testata sitäkin.

Eilen piti alkaa metsästää uusia eturenkaita autoon kun... hupsista heijaa... eturenkaat olivat sisäpuolelta niin sileät kuin olla voi eikä ulkoreunallakaan enää pintakuviota pahemmin ollut jäljellä. Ekasta liikkeestä lupasivat viikossa kun tilaavat Ruotsista hintaan 365 e asennettuna, toisessa ei ollut meidän renkaita alkuunkaan (yhdistelmä kitka+ C-kirjain koon perässä tuntui tuottavan ongelmia) mutta kolmannesta liikkeestä selvisi soittamalla, että heillä on juuri kaksi sellaista jäljellä kuin mitä etsittiin, ja hinta 290 e asennettuna. Jeah. Ilman uusia renkaita olisi ollut turha mennä katsastukseen, sekin hupi on ihan pian edessä.

Vauvaosioon on turha odottaa uutisia miltään osin kuukauteen. Sen verran ne haamuset sotkivat kiertoa että kierrosta tulee viikon verran normaalia pidempi, ja kun mahdollinen laskettuaika olisi alkanut menemään niin lähelle joulua, että olisin ollut takuuvarmasti siellä silloin jos olisi tärpännyt, niin otettiinpa ehkäisy käyttöön. Hei, mekin osataan sitä käyttää! Seuraavasta kierrosta sitten taas katsellaan kuin käy.

Mutta nyt leipomaan karppisämpylöitä. Ohje on niin hyvä että kopsaan sen tännekin.