Vauvan yritys on mukavaa aikaa, naisihmisellä etenkin kun saa miettiä lisäksi kaikkia nipistelyjä sun muita vauvakuumeisena, että onkohan tämä oire vai ei. Itse asiassa, piinailukin on ihan mukavaa ainakin alussa - tuskin sitten jos sitä kestää kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

Minulla tuo ei nyt niin kamalaa ole jos rysähtää pilvistä alas tälläkin kierrolla, joten aloitanpa huvikseni kirjoittelemaan tuntemuksia jälleen kerran. Jos sattuu natsaamaan niin kivakiva, jos ei niin saapahan naurut kun lueskelee jälkikäteen ;)

Nyt on menossa kp 17... Oilin kyläilystä laskien kierto olisi tällä kertaa 25-27 päivää. Taaperoa odottaessa kirjoitin päiväkirjaan: "Ääh .. olenkohan nyt sitten tulkinnut kroppani merkkejä ihan metsään kun mielestäni ovis oli viikonloppuna, mutta nyt tulee limaa (limajutut kuuluvat ehdottomasti piinailuun ;) ) ja paljon :? Alavatsaa ja selkääkin alkoi juilia ..." Joopa joo... ei tuossa muuten kummempaa mutta tuota samaa on nyt. Saharasta ei ole tietoa, vaikka kuivan kauden pitäisikin ilmestyä oilin jälkeen. Eikä minulla ole näitä alavatsan kipuja yleensä oilista tädin tuloon asti ja nyt tärinät käy edelleen mahaan - tästä on siis hyvä aloittaa piinailut. Listaan voisi vielä lisätä kestomigreenin, vaikka se nyt voi olla muotijuttukin kun kaikki kestoilu on muotia vrt. kestositeet, kestovaipat... Kurkkuakin on iltasella nipistellyt parin päivän ajan, ja tänään heräsin jo puoli seitsemän aamulla pirteänä kuin peipponen siihen että nenä on tukkeessa... eikä flunssasta kuitenkaan ole tietoa.

Että sellasta... tästä on hyvä jatkaa seuraavat kaksi viikkoa ;)