Päätin tuossa keskiviikkona, että tämä on hyvä päivä vaihteeksi lähteä stadiin. Pikainen soitto vanhemmille että sopiiko, edellytyksenä lähdölle tosin että kummitätini ehtii sunnuntaina laitella porukan hiukset ojennukseen. Vanhemmille sopi yökyläilyt joten sitten tekstaria kummitädille, asia pihvi sielläkin eli tänään Hesaan. Esikoinen ja Tuuliviiri tosin menevät puusavottaan mökille Miehen kanssa, siellä pitää lämmityspuita pilkkoa ja Esikoisella on sunnuntaiaamusta heti pelikin, mikä oli se ratkaisevin syy ettei poika halua mukaan (taaskaan - ainahan tuolla on nykyään pelejä joten ei enää pahemmin mukana kulje ikinä). Huomisen päivän pojat ovat kaksistaan kotona sillä aikaa kun Mies on töissä.

Minulla on toinenkin syy lähteä. Mokomat keskustelivat eräällä irkkikanavalla Subin patongeista niin että kuola alkoi valumaan, eikä täällä tietenkään mitään SubWayta ole. Vanhempieni läheltä sellainen löytyy eli huomenna maistamaan onko ne nyt niin hyviä kuin mitä kaikki ovat kehuneet. Onneksi on hiilaripäiväkin niin ei tule morkkista. Tällä viikolla olen ottanut vähän tiukempaa karppausta ja 2 kiloa on lähtenyt neljässä päivässä. Hiilarit olleet 16-44 g/pv. Kohta voisikin tehdä aamupalaksi pekonia ja munia - on Jesperinkin herkkua wink.gif. Mantelileipää on tarkoitus leipoa mukaan myös, on ne niin hyviä... slurps... ja saa äiti maistaa niitä. Hänellä kun oli jokunen aika sitten lääkärintarkastus ja edistyksellinen (=fiksu?) lääkäri määräsi karttamaan hiilareita jotta saisi arvot kuntoon. Äiti vain on leivänpuputtaja eli korvike pitää löytää.

Jaaha, Jesperi alotti taas riiviöinnin... Kiipeilee pöydälle, kerrossängyn yläsänkyyn, purkaa kaapin sisältöä lattialle ym. heti kun selän kääntää. Ilmeisesti nyt on siis aika lopettaa blogaus ja katsella pojan perään. Ähäkutti... roskiskaappi olikin säpissä ja ruokailuvälinelaatikot putkella suljettu ettei saa auki... kävi kokeilemassa. On oppinut että kokeileminen kannattaa kun äiti välillä unohtaa nuo auki - tai joku muu. Joskus poikaa käy kiukuttamaan että kielletään tai estetään niin hassu käy kolauttelemaan päätään seinään tai lattiaan. Ei järin viisasta minusta mutta kaipa tuo lopettaa kun huomaa että tekee kipiää.